Chrome Pointer

Så otroligt tacksam över vad jag har fått

   Jag har gett mycket till Star Stable Online. Tid, pengar, energi, engagemang. Men allt detta har också gett mig mycket tillbaka, och en sak som jag verkligen fått tack vare spelet är nya vänner. Dels de vännerna som man enbart ser via skärmen, dels de som man möter IRL, både de som man ser ofta och de som man ser alldeles för lite av på grund av både det ena och det andra.
   Igår var det ett sånt där superhärligt tillfälle där jag fick möta spelvänner igen. Siri Moonbear är ju numera min eviga partner in crime och vi ser rätt mycket av varandra, men nu var även Alice Winterbell med, som jag inte har sett sedan SIHS (=alldeles för länge sedan), och jag fick även träffa April Skystorm som jag suttit och chattat med under tisdagkvällen. Jag tror vi alla hade oerhört kul, och det blev rätt sent också; jag satte mig på bussen strax efter elva efter att ha följt Alice till pendeltåget. Var hemma lagom till tolv då jag typ drog av mig skorna, rullade fram till sängen och somnade på studs, haha... Är inte avundsjuk på Siri och Alice som båda har skola idag!
 
   Nejmen det är verkligen så, jag har fått ut så mycket av min resa med Star Stable och jag är så otroligt tacksam för det.


Amanda Rainwood

Ååh, man skulle fixa en SSO-träff någon gång! :D Typ i Stockholmsområdet eller så eftersom att många större städer ligger i närheten.. Skulle vara himla kul alltså!

Svar: Haha jaaa, vore grymt! Isf får du förstås dra med dig syrran också! ;)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Självklart ;)

Ebba

Några frågor till frågestunden du ska ha.

1.hur många klubbledarstolar finns det?

2.hur många hästar har du sammanlagt med esme och penny tillsammans?

3.Vad heter din klubb på Penelope?

4.Vilken är din favorit outfit?

Ebba

Glömde en fråga!

Frågan är:hur kickar man nån ur klubben eller skickar ut en för att den personen har betett sig illa?

Svar: Antagligen så markerar man personen i klubblistan och väljer något i stil med "avlägsna från klubb" eller något. Jag vet inte riktigt varför du frågar mig om det här haha, går det inte fortare att bara testa själv i spelet? :P
Esmeralda Silverforce

Ebba

Kommer du ta de där fyra frågorna jag skrivit i frågestundsvideon?

Svar: Om jag kommer ihåg kommer jag ta tre av dem, men eftersom du kommenterade fel inlägg kan jag inte lova något. Frågan om klubbstolar är inte relevant för en frågestund så den kommer inte med.
Esmeralda Silverforce

Ebba

Kommer videon imorn?hoppas du kommer ihåg alla tre frågor🇬🇧Älskar dig jätte mycket esme!!!😍😘

Svar: Som det står i videon kommer jag inte stänga frågestunden innan 20/4, så att man får en chans att hinna lämna sin fråga :)
Esmeralda Silverforce

Anonym elefant vid namn Hanna :3

Starstable har också gett mig väldigt många bra vänner som jag antagligen kommer vara vänner med livet ut :) <3 älskar sso

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.