Chrome Pointer

Radioaktiva buskar

   Jag gissar att det är så att några buskar har fått nya texturer och att det är någon bugg med dem? Buskarna fungerar nämligen alldeles utmärkt som gatulyktor nu på kvällskvisten. Sådär ljusa brukar de då inte vara!
 
 
   Hittade också två buggar, den ena lite värre än den andra. Den lättare versionen är att Carins nya avatarbild inte dyker upp om man ska övernatta i Stallet Gyllenbladet (och det är ju inte direkt något som man gör varje dag ändå), den lite värre är att utrustningsbutiken i Moorland är borta. Ja, det kom ju en ny butik, men den gamla butiken med hästutrustning (den som "sitter ihop" med hemstallet) har blivit ersatt av butiken som ligger mitt emot, så det finns två butiker inom fyra meter från varann som säljer exakt samma grejer. Det lär dock vara ordnat igen till nästa vecka!


Piper Archyard

Haha nämen! Jag stod och fotade i just den butiken, och lade till och med upp två bilder av den på bloggen. Snacka om att vara ouppmärksam! :D

Svar: Haha det tog en stund innan jag märkte det själv x)
Esmeralda Silverforce

Mandy Applepie

NEJ VAD NAJS!!! Starstable får Inte ta bort buskarna! :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.