Chrome Pointer

Okej så jag blev lite kär i en pixelhäst

   Jag har nog alltid varit lite skeptisk mot de Frisiska sporthästarna, vet inte varför haha... den svarta sporthästen är dock en av mina favoriter i spelet, har bara inte kommit mig för att faktiskt skaffa den.
   Men, alas, jag har ju ett tredje konto som jag har nämnt väldigt lite. Ni kommer få se mer av det i framtiden. Men, just nu är det så att jag i princip bara har köpt en massa hästar (som inte ens har fått namn, haha, allt är bara slumpat) och kastat in dem huller om buller i hemstallet, och då jag skulle ta mig en vända tidigare i veckan så tog jag en av hästarna på måfå - och ooooj vad jag fastnade! Trodde inte att jag skulle tycka denna häst var så maffig men nu är jag tagg på att skaffa in den till Esme! Ska bara levla klart min Quarter och hitta på ett namn till denna supercoola häst. Hoppas att det inte dyker upp någon annan häst nu så att jag tappar fokus xP
 
 
   Jag testade att byta ansikte till det nya, bleka och fräkniga på den här karaktären. Jag tycker ansiktet är supergulligt och funderade på fullt allvar att byta på både Esme och Penny, men jag är glad över att jag tänkte över det och testade med det här först; tycker nämligen att hudtonen är för blek och trots att ansiktet är fantastiskt fint så är det inte jag. Ansiktet är så blekt att ögonen ser lite omarkerade ut med de sminkningar jag föredrar också. Esme och Penny får båda behålla sina gamla utseenden och det känner jag mig nu nöjd med! :)


Tilde Darkstorm

Kan du ge en vink på vad det tredje kontot kommer bli för något?:)

Hälsningar Nyfiken X 5

Svar: Hahaha nee, du får allt vänta och se ^^
Esmeralda Silverforce

Emma Shortroad

Just den prickiga frisiska sporthästen har jag tittat in ett par gånger och vill verkligen ha den, men det slutar alltid med att jag köper en helt annan häst, haha! :P

Kanske lite längre fram blir det nog den i alla fall! :P

Svar: Haha jag kommer säkert göra samma sak nu, hästen lär sitta etsad vid näthinnan men det kommer alltid något annat i vägen...
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Visst är det här kontot du snackar om här Esmeralda Kinglee? :P

Tycker att SSO ska göra om den frisiska sporthästen som nästa efter friesern, eller kanske att en andalusier hoppar in där mellan. Men aja, då att den faktist blir som en frisisk sporthäst ska vara IRL, frieserblod i sig men en lättare typ och inte bara likadan som friesern fast med alla färger som finns.
Lättare och sportigare än friesern, minst 25% frieserblod i sig, vilken färg som helt men helst svarta.

Svar: Jorå!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.