Chrome Pointer

Ny grej: Miranda gästbloggar!

   Jag fick ett oväntat mejl häromdagen som jag ändå tyckte var väldigt roligt; det var från Miranda Moonbell, en spelare på Air Star som har haft en av de SSO-bloggarna jag har gillat mest genom åren. Miranda kommer lite då och då komma med inlägg som dyker upp här, för att fylla ut lite då jag inte bloggar på samma sätt som förr :) Jag tycker det känns jättebra - Miranda är en otroligt duktig skribent som dessutom har ett sinne för att sätta ihop sjukt snygga outfits, något jag aldrig har haft riktigt samma intresse för. Miranda känner att hon inte har tid och intresse nog för en egen blogg då hon har mycket annat att göra, men att komma med ett inlägg här lite då och då kan ju inte bli annat än trevligt!
 
   Exakt hur ofta Mirres inlägg kommer dyka upp här kan nog varken jag eller hon lova i dagsläget; men det här är självklart fortfarande min blogg och det här är dels en chans för Miranda att synas lite och dels en positiv grej för mig som inte behöver skämmas över utebliven uppdatering någon dag :) Max en gång i veckan känns som en bra startpunkt för oss båda, tror jag. Jag tycker det här känns jätteroligt, för jag har saknat Mirre i bloggvärlden, och hoppas att ni kommer uppskatta hennes inlägg lika mycket som jag lär göra!
   Alla Mirres inlägg kommer ligga i kategorierna "Gästinlägg/Bilder från er" och "Miranda gästbloggar", för att det ska bli enkelt för oss alla att skilja ur vilka inlägg som hör till vem!
 
   Mirandas första inlägg kommer postas här i morgon. Om ni redan nu är nyfikna på hur hon skriver och fotar kan ni kika på hennes gamla SSO-blogg! (Som dock inte är uppdaterad på ett tag!) :)






Stina Karlsson

Roligt! Ska kolla på hennes blogg genast, men först har jag en liten fråga. Vad är en fanfic? Är säkert jätteefter när jag inte vet vad det är, men man man alltid fråga! :)

Svar: Fanfic är kort för Fan Fiction, alltså en story skriven av ett fan. Om jag t ex. skriver något om Harry Potter blir det en fanfic :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.