Chrome Pointer

Nu hoppas vi!

   Jag har idag skickat mejl till två personer som vi (jag och Lys) hoppas ska bli våra nya kamrater som Admins på Jorvikipedia. Tack så hemskt mycket för era över 40 ansökningar, det är otroligt roligt att se det här engagemanget! Nu hoppas jag på att de båda vi vill ha in den här gången är lika taggade som vi är :) Kom ihåg att om ni inte fick platsen denna gång kanske ni kan få den nästa; så håll utkik efter nästa gång vi söker medarbetare! (Det är mycket större chans att få platsen om man har varit aktiv på Wikin tidigare också!)
 
   Jag hoppas på en positiv förändring över hela Jorvikipedia. Jag vill kunna släppa tanken på texter lite och kunna fokusera mer på att koda nya mallar för att göra navigeringen och upplevelsen på Wikin bättre, och jag hoppas att vi får in lite mer liv i projektet med två nya, taggade medarbetare. Kom ihåg att alla kan redigera på Wikin, så länge som man har ett Wiki-konto! :D
 
 
 
 
   Ni skulle se min att göra-lista för idag, haha, den är milslång men jag måste ha listor över nästan allt på min dag för att minnas att det ska göras... hej dåligt minne!
   Idag hoppas jag hitta energi för att bli färdig med min Quarterredigering så att jag kan visa upp min häst för omvärlden, haha x)


Daisy

Åh vad roligt att ni hade gjort som en tävling :D missade tyvärr men som sagt kommer det nya tävlingar :D

Svar: Nej det var inte alls som en tävling, men det är många som ville ha platsen :) Om det varit en tävling hade det inte varit riktigt seriöst - vi letade ju efter de personerna som skulle passa bäst som medarbetare!
Esmeralda Silverforce

Elisabeth westpoulos

Vilka vann? Snälla berätta

Svar: Det var ingen tävling så det kan inte ha varit några vinnare :) Kommer prata mer om det under dagen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.