Chrome Pointer

Nej, nu backar jag

   Jag tycker att YouTube-kanalen är rolig, jätterolig till och med, men just nu är det för mycket. Jag har blivit stressad av allt "lägg upp mer videor", "lägg upp det här och det där", "när kommer det här", "ska det här spelas in" - och jag har verkligen stressat. Finns inte en chans att jag hade hunnit med annars. Nu är det en lite annan vinkel än den jag hade i inlägget tidigare i morse, men jag insåg att geez, det funkar inte. Jag slarvar bort videoklipp, klipper fel, stöter på buggar i klippningen som förstör mitt resultat, blandar ihop videor, hinner inte klippa ihop dem - det är för mycket just nu, på alldeles för kort tid. Och ja, det har faktiskt funkat väldigt bra fram tills idag egentligen, men det är först nu som jag faktiskt måste stanna upp eftersom jag inte har tiden. Jag ska vara hemifrån två helger i rad för att jobba, och jag är ju inte ledig bara för att jag är hemma i min lilla sketna förort. Jag har egentligen inget att direkt stressa för, men jag gör det ändå. Jag har helt enkelt lite för mycket just nu och jag känner att jag inte räcker till då jag får kommentarerna som kräver mer videor.
 
   De videor som jag har färdiga kommer rulla upp, men sen kan det gott och väl vara tomt fram tills att jag verkligen har tiden att göra något bra av det jag sysslar med. Min prestationsångest och vilja att vara andra till lags har återigen gått lite överstyr då det gäller den här aspekten och åtminstone just nu behöver jag trappa ner. Hur fasen hamnade jag i det här, jag är ju bloggare egentligen?
 
   Självklart fortsätter jag med YouTube-grejerna, men jag behöver kunna lägga fokus på annat utan att hela tiden behöva tänka "har jag en video som kan gå live i morgon" för att hålla videotittarna nöjda. Och jag vet att majoriteten är vänliga, förstående och många tycker nog att jag överreagerar, men de där få kommentarerna som innehåller tjat är väldigt, väldigt stressande att få.
 
   Puh, nu har jag fått ur mig det här - och nu återgår jag till att lägga energi på mitt jobb istället. Jag återkommer efter onsdagsuppdateringen!


Alanis Moonstorm

Ta hand om dig och bränn inte ut dig för vår skull. Vi kan vänta tills du har tid igen <3

ximena rainwater

Förståeligt! Gör inte något du inte tycker är roligt bara för andras skull! :) Älskar dina videos men man vill ju känna att du lagt ner tid på dom för att du VILL och inte för att du känner att du måste!

Fredrik

Jag har svårt att hinna med att se alla dina videor som det är nu, så jag tycker det är bra att du drar ner på tempot lite.

Ava Nightroad

Jag tror att de som tjatar gör det för att de är engagerade i ditt youtubekonto och blir väldigt underhållna av att titta på dina videos. Och mycket vill ha mer. Jag hoppas att de förstår att det inte är uppmuntrande och sporrande för dig utan kontraproduktiva kommentarer. Tänk på tjatare som dina största fans, precis som din mor! haha ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.