Chrome Pointer

Något är skumt med min launcher

   Har ni problem med att komma in på spelet med launchern? Jag har försökt tre gånger idag.
 
   Försök ett: Loggar in via launchern. Ser den vanliga rosa skärmen med katten och precis då den byts ut mot "överblicken" av Jorvik dyker det upp "Nätverksfel" och sen fryser skärmen. Försöker starta aktivitetshanteraren genom Ctrl+Alt+Del men muspekaren syns inte. Alls. Den fungerar men syns inte på skärmen. Lyckas efter mycket om och men ta mig ner till menyn för att starta om datorn eftersom jag inte villa "tvångsstarta" den.
 
   Försök två: Startar upp datorn igen, öppnar launchern. Knappen "Spela" är grå. Reloggar, fortfarande samma sak. Ger upp, öppnar Internet Explorer (så desperat var jag) och loggar in via hemsidan. Blir kickad från servern efter att ha tabbat ner spelet under någon minut.
 
   Försök tre: Loggar in via launchern, ser skärmen med katten, överblicken över Jorvik kommer upp och sen hörs ett knäppande ljud och spelet försvinner ner pang-bom. Jaha, tack så mycket...
 
   Extra kul då det här händer då man på kort tid försöker spela in nya videor eftersom jag inte kommer ha tid på två veckor framöver xP Kom igen SSO, give me a break...






Lucy Macwright

Har också samma problem med att spela-knappen är grå, det händer så ofta så jag har helt gett upp med launchern och börjat spela på firefox istället x.x

Lilly Appelbaker

Hade samma problem idag. Jag avinstallerade spelet och installerade det igen. Launchern funkar fortfarande inte men det funkar om jag använder Firefox.

Matilda Southtree

Om spela-knappen är grå så vill den installera något, bara det att installationen inte startar direkt :) Väntar man lite så kommer det igång ^^

Svar: Nej, det fanns ingenting att installera (förutom det som installerades innan Försök ett)
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Well, ibland vill den installera bara en minigrej som jag inte vet vad det är, men varje gång jag haft det problemet så kommer det fram att den installerar något, men det kan dröja lite...

Svar: Oavsett vad så ska det inte dröja en kvart, det var helt klart något som inte fungerade som det skulle med launchern just då...
Esmeralda Silverforce

Lova Winterside

Min spela knapp är alltid grå ett tag när jag först öppnar launchern innan den blir grön. Det är typ som när den laddar i början när man loggar in via hemsidan fast man ser inte att det laddar typ.
Sen så när jag tabbar ner spelet en minut eller så kraschar också mitt spel xC men har frågat supporten och fått svar men är för lat för att uppdatera vad de bad mig att testa haha xD

Rose

Min spela knapp är ibland grå tills jag för musen över den, då blir den grön :)

Molly Flowerfield

Samma sak händer mig! Har testat ominstallerat funkar inte testat ominstallera dator funkar inte ;(

Meja

Haha, du gjorde mig rädd för att logga in x) Loggar in i morgon i stället x) Men herregud o.o Seriöst? kontakta StarStable!

Svar: Haha nej du ska inte oroa dig, det var nog bara något tillfälligt :) Jag har kommit in via launchern utan minsta problem minst tio gånger efter att jag skrev det här :)
Esmeralda Silverforce

Esmeralda Slowvalley

Hej Esme!

Jag har ett annat problem..
Jag kan logga in på spelet men då ser jag inte musen. Den finns där men jag somsagt ser den inte..

Så det är jättesvårt att kunna klicka på saker i spelet.
Jag kan styra och rida.. Men nä, inte kul.. Dx

Svar: Du borde nog skriva till support och be om hjälp! :)
Esmeralda Silverforce

Siri

Jag har typ ett annat problem, fast det är med launchern. Jag spelade innan jätte bra utan det uppdaterades launchern, för det gjorde det inte. Men efter så uppdateringen i onsdags, så öppnade jag launchern så skulle det uppdatera, precis som vanligt, fast det gick så långt tid, när det var klart och spelat så stängde jag ner spelet och dubbelklickade på sso launchern, då uppdaterar den igen! Detta har varit jätte länge och launchern har uppdaterat hela tiden när jag tar upp sso launchern.

//Siri

Svar: Tror nog att du ska ominstallera hela spelet, tror inte att launchern ska göra sådär...
Esmeralda Silverforce

Klara

Jag har ett problem med sso:( Min mus är osynlig men bara på Sso. Hjälp!:(

Svar: Prova att ominstallera hela spelet och maila support om det fortfarande är konstigt!
Esmeralda Silverforce

Olivia

Jag har 2 datorer hemma.
En laptop och en "stor".
Spelet fungerar inte på någon av dem.
På laptopen skriver jag in min emailadress och mitt lösenord, när jag sen trycker på Spela försvinner lösenordet och jag kommer inte in.
På den stora står det att det är något fel på programmet.
När jag ska skriva in emailadress och lösenord fryser skärmen.

thea

hej Esme

jag har ett problem som jag inte vet riktigt hur jag ska lösa när jag trycker på spela i min sso launchern
så blir min skärm blir svar och kommer inte till spelet

det hände när jag tryckte på full skärm i sso sen kunde jag inte spela spelet igen

Svar: Kontakta support: http://starstable.com/support
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.