Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: He's a pirate

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
Nu har de vackra nykomlingarna funnits i spelet i över två veckor, så jag tänkte att jag skulle passa på att presentera mitt senaste hästköp. Denna svarta skönheten heter Pirat (aka Farcry, döpt efter spelet med samma namn) och har under den korta tiden han varit med oss lyckats nysta in sig riktigt bra i familjen Moonbell. Han är för övrigt den andra svarta hästen jag äger vilket betyder att mitt engelska fullblod Storm fått lite konkurrens. ^^
 
 
 
Hjälm: FIskebyn - Jacka: Valedale - Handskar: Vingården - Byxor: Jarlaheim - Stövlar: Ferdinands hästmarknad
Träns: Valedale - Sadel: Uppdrag - Schabrak: Jorvik Citys galleria - Benlindor: Fiskebyn


Elvira Moonbaker

Snygg outfit! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.