Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Fjording i rosa

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
 
För ett par veckor sedan fick vi en snygg och väldigt rosa westernskjorta av Star Stable, och fram tills för ett litet tag sedan visste jag inte hur jag skulle matcha den. Häromdagen hittade jag dock detta fina schabrak i gallerian och bestämde mig för att handla in det, även om nyanserna skiljer sig pyttelite. Mitt fina fjordingsto Lyra fick vara fotomodell medans hon skuttade över några hinder nere hos Marley, och det slog mig att man nästan glömmer hur söta de gamla raserna är nu när alla har quarterfeber. ^^
 
 
 
Mössa: Silvergladebyn - Skjorta: Gåva från SSO - Handskar: Vingården - Byxor: Jarlaheim - Stövlar: Ferdinands marknad
Träns: Valedale - Sadel: Uppdrag - Schabrak: Jorvik City's galleria


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.