Chrome Pointer

Miranda gästbloggar: Firgrove

På torsdagar är Esme bloggledig och detta inlägg är skrivet av gästbloggaren Miranda Moonbell, som tidigare har bloggat på Moonbell.blogg.se ~
 
Nog för att jag gillade det gamla Moorland, men det nya ser fantastiskt ut! Älskar att det inte bara är byggnaderna som fått en makeover, utan även alla npc's och lite saker i omgivningen. Det har fått en lite annan känsla nu, från det lite bleka startområdet med massa byggställningar till ett fräscht tillhåll för familjen Moorland och spelare i alla levlar.
 
Moorlands ombyggnation fick mig att fundera lite över de andra stallen/byarna. De flesta har fått nya objekt, nya affärer eller blivit uppdaterade på olika sätt. Den byn som jag däremot inte sett så mycket utveckling i sedan jag började spela är Firgrove. Omgiven av berg och skog så har Firgrove en fantastiskt fin natur, vilket jag kan se stora möjligheter i, men den utnyttjas sällan. Förutom lite maskiner i rörelse nere vid den stängda tunneln så är området söder om Firgrove ganska dött, precis som byn det tillhör.
 
 
Vad skulle man kunna förändra? Byn i sig känns lite instängd och mörk, men det största problemet är kanske att byggnaderna bara står där som stora klossar utan särskillt mycket personlighet. Lite mer detaljer skulle vara trevligt, och kanske fler npc's som gick omkring eller så så att byn inte kändes så död. Lite nya texturer skulle även sitta fint tror jag. Jag skulle gärna vilja se ett eller två lite längre distanslopp som skulle gå en bit ner söder ut och sedan vända upp genom äppellunden och kanske sandtaget. Distanslopp är förutom dressyr det grenen jag saknar mest i spelet just nu. Skulle även gärna se att hinderbanken från Höstryttaren blir tillagd i spelet. Det är mitt favorithinder genom tiderna och är saknat av många av oss 'veteraner'.
 
Men just nu måste jag tyvärr erkänna att jag undviker Firgrovebyn lite. Men dess stora gräsplättar, äppellunden(viken?) och fina terränghinder håller mig i alla fall kvar i dess omgivningar, och jag vill verkligen gilla byn mer. Därför hoppas jag att även FG får sig en uppdatering snart!
 
 


ximena rainwater

Både firgrove och valedale skulle behöva sig en makeover tycker jag, just nu undviker jag att vara där för det känns så .. tomt

Ada Wolfdaughter

Önskar mig också distanslopp :D och där vid firgrove där det finns så mycket "vildmark" vore perfekt!

Amanda Rainwood

Vettigt inlägg! :) Håller helt med. Jg tycker till exempel att det är trist att det nämns så många gånger i uppdrag att det bor en massa gamlingar där i Firgrove, men man får ju inte se en enda kotte mer än Professor Jura och Mrs. Packard. Och byn är ju definitivt grå, den enda färgklicken är ju typ det ensamma äppelträdet där vid affärerna. Stället har ju så sjukt stor potential och jag hoppas verkligen att de fräschar upp det som de gjorde med Moorland! :)

Ava Nightroad

Jag önskar att Firgrove inte bara fick en uppdatering utan en enorm modernisering och helt oväntat blir den modernaste byn i hela Jorvik! Jag tänker glas och stål, nya banor med komplicerade hinder. Terrängtävlingarna kan vara det som drar in pengarna till byn och som gör den så välbärgad.

Nellie Starhand

Hej. Jag undrar vart den södra tunneln finns i starstable.

Svar: Följ Eldstigen (den stigen i Firgrove som inte leder till byn) så kommer du till tunneln!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.