Chrome Pointer

Loggobyte!

   Så som man kan läsa i en intervju med grafikern Malin på SSO's hemsida sedan igår så är det ett loggobyte på gång! Detta för att spelets gamla logga är lite svår att arbeta med både på webben och i tryck.
   Har ni koll på vem Malin är för den delen? Hon är också Game Master Lucia och de flesta av er som har träffat SSO-teamet på mässor har nog träffat henne!
 
 
   Det som visats upp nu är alltså en ikon som kommer symbolisera den nya loggan och det verkar som att vi får se hela loggan nästa vecka! Hur taggade är vi på en skala? Jag ser fram emot en förändring, jag tror det blir väldigt positivt :D Vad tycker ni? Bu eller bä?
 


Juliette Shypie

Såklart är jag taggad! Både bu och bä, för jag gillar gradient :(

Meja

Jag gillade SSO som det var (typ som Moorland), men den är fin!

Stephanie Diamondfall

Jag bäar för de nya loggan mwn jag buar föe att deska ta bort den gaml. Den hör liksom ihop med mig och
sso (du fattar nog vad jag menar). Men det är alltid lite kul med förändringar.

Anders Oldlund

Tycker att det ska bli kul och denna verkar lite mer modern i sina enkla färgtoner

Garnokslaktaren

Förminskar man loggan till ikonstorlek så ser man inte riktigt vad den föreställer.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.