Chrome Pointer

Jag tror jag har glömt att nämna det

   Men, jag började för ett par veckor sedan med en ny Ride Through på min YouTube-kanal. Denna gång är det My Horse And Me 2 som är i fokus. Precis allt visas - alla cinematics, alla gömda grejer, alla tävlingar och alla minispel.
 






Hanna snowblanket

Jag har ett litet förslag på ett bra häst spel som heter "horsez ranch rescue" har själv spelar det och skälv tycker jag det är kul

Svar: Jag tror faktiskt att jag har det men bara inte har hunnit titta på det. Får kolla upp saken!
Esmeralda Silverforce

Alicia - Alicia And Stuff

Jag måste bara tala om, herregud vad jag tycker din blogg är härlig. Jag blir så glad av alla fina färger! Helt fantastiskt!

Svar: Vad härligt att höra, tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Jag förstår om du inte vill svara på denna fråga, men ungefär hur många unika besökare och sidvisningar har du varje dag?

Svar: Det är otroligt varierande, så jag kan inte komma med någon bra siffra på det just nu. Just nu är det relativt lågt, eftersom de flesta håller sig till Instagram och inte läser bloggar i samma utsträckning längre (åtminstone inte min) men det går sällan under 470 unika om dagen. Ca 470 och uppåt kan man väl säga.
Esmeralda Silverforce

Emilia westforce

Hej esme!jag vill ha mer zoo tycoon 2.

Svar: Det kommer varje söndag!
Esmeralda Silverforce

Emelie Silverhaven

Jag älskar veckosluten för då får man mer My Horse And Me :D wiie!

Svar: Haha glöm inte att det händer på tisdagar också :D
Esmeralda Silverforce

April Pinehill s2

Är det bara jag som stör mig på att tjejen har så stor rumpa och putar med brösten? Det är typ allt jag ser hahaha!

Svar: Haha jo, jag tycker karaktären är lite för sexualiserad, tycker inte att urringningen riktigt passar heller... måste ju vara himla opraktiskt i ett stall där man smutsar ner sig om man så mycket som tittar på en häst, haha
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.