Chrome Pointer

Here we go!

   Jag älskar Star Stables nya logga och det hymlar jag inte med. Spelet går in i nya tider och jag tror så mycket kan hända med den här loggan. Tänk bara på den söta symbolen med hästen, hur enkelt den kan föras in i spelet på t ex klädesplagg och hur snyggt det skulle bli på merch? Jag stöttar förändringen till 100%! Nu taggar vi väl till att den ska börja användas officiellt också? :D
   Det här bidrar självklart till att Jorvikipedia ska få en ny logga (trots att den nuvarande är jättefin), för att hänga med i svängarna. Exakt hur vi löser den frågan får vi se lite!
 
 


Alanis Moonstorm

Som någon nämde i Starstable-gruppen på fb så tycker jag att den ser lite väl Barbie-aktig ut (tror det är typsnittet som gör det?), men förhoppningsvis vänjer man sig.
Klart är ju i alla fall att den här loggan är lättare att trycka och det var ju målet.

Lucy Macwright

Denna logga skulle vara såååååå snygg på en fab T-shirt, mhm x3

Meja

Ser ut som Barbie loggan :/

Neo

Hade gärna sett att de slopat det rosa. Grönt hade varit najs!

Meja Starbridge

Den ser lite barbie-aktig ut men tror jag diggar den endå!

Lea Bravedaughter

Tycker att loggan påminner väldigt mycket om My Little Pony cx

Dextra Diamondson

jag diggar loggan väldigt mkt :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.