Chrome Pointer

Haha asså hela dealen med Quarterhästen

   Quarterhästen har nu "saktats ner" för att vara lika snabb som alla andra hästarna i spelet. Eller det är inte helt korrekt; den är nämligen lika snabb som fjordingen, som är snäppet vassare än alla andra. Och, nu kommer folk och klagar och kräver Star Coins tillbaka: "Hej det var så fuskigt med att Quartern var så mycket snabbare än alla andra hästar så jag köpte en för att också kunna fuska och nu då det inte går längre vill jag ha mina pengar tillbaka" - ni hör väl hur det låter?
 
   (Kom igen, då jag väl hade en reaction gif med Stephen Fry var jag ju tvungen att använda den haha)
 
   Liksom kul att folk är engagerade, för så är det ju verkligen just nu, men man kan inte bete sig hur som helst. Man får visa lite eget ansvar, man kan inte bara skylla på andra även om det ibland är befogat. Spelet är ju uppbyggt för att man ska kunna klara sig utan att behöva köpa speciella hästar (undantaget ponnyloppet, men eftersom ponnyerna är spelets billigaste hästras så tycker jag inte det är en big deal; man får ju inte mycket xp att tala om heller) och särskilt under första veckan något är i spelet vinner man ju bara på att fundera lite mer över det. Stanna upp, tänk, fundera, vänta lite! Det blir bara positivt i slutänden.
 
   Lustigt är ju att medan det under förra veckan lät "ÖÖÖÖH Quarterhästen är för snabb det är så fuskigt den måste saktas ner" så låter det den här veckan "ÖÖÖÖH jag vill ha pengarna tillbaka för nu är min häst inte snabb länge" - haha jösses, kan folk bara inte vara nöjda någon gång?
 
 
   Vi kan säga så här - väldigt mycket klagomål skulle försvinna om spontanköpen minskade :)


Alanis Moonstorm

Alltså, det är ju bara töntigt att grina över att en inte kan utnyttja en helt uppenbar bugg längre. Och den var uppenbar för första dagen när Quarterhästarna kom ställde jag upp i ett champ med mitt engelska fullblod på level 15 och blev totalspöad av level 5 quarterhästar... Så om man valde att blunda för det uppenbara och nu inte längre tjänar på det så kan man inte riktigt förvänta sig att få pengarna tillbaka.

Om en inte gillar en viss häst så ska en inte köpa den, oavsett hur buggigt snabb den är, för i slutändan komme den fixas.

Svar: Haha, så sant! (såg sidan med dina hästar på din blogg - satan i gatan vad snyggt gjort det var, kudos till dig!)
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Tack så mycket! <3 Jag har en massa besökare som kommer och tittar - länkade från det här inlägget. Det är trevligt tycker jag x) Lade ju ned lite tid på att få den sidan att fungera så det är roligt att den är uppskattad.

Lana Skyforce

Precis som du säger så ska man ta lite tid att fundera... om det nu skulle vara så att det är meningen att quarterhästen SKA vara snabbare så hade det ju stått i rasfaktan när man köper hästen. Nu gör det ju inte det så då tycker jag att man skulle kunna tänka lite själv att "kanske det är ett misstag att hästen är så snabb?". Lite vänta och se vad SSO-teamet gör åt saken och inte sedan skylla ifrån sig och kräva pengar tillbaka för att man inte kunde tänka logiskt x)

Rose

Vad vore SSO utan alla spelare som bara klagar? Är det inte det ena så är det de andra. Är något fixat så hittar man något nytt att klaga på, eller klaga på det som fixats.

Anonym

Håller helt med! Om man köper en häst enbart för en snabbhetsbugg och då vet att det är just en bugg, borde man också veta att en bugg förr eller senare blir åtgärdad och tas bort.

Nu när jag ändå skriver vill jag också ge dig beröm för din fina blogg och för Jorvikipedia! :-)

Juana

Man ska faktisk inte bara köpa hästar för att de är snabba det viktigaste är ju att man gillar de. Det viktigaste är inte heller att vinna (för mig) och man kan faktiskt vinna även om inte hästen är snabb. t.e.x jag kom 2:a med en extra gubbe i lvl 3 mot andra gubbar som var lv5 och sånt!

Amanda Rainwood

Suck, folk är ju barnsliga så att det räcker och blir över. *drar täcket över huvudet*

Garnokslaktaren

Enligt SSO (Facebook) så har hästen aldrig någonsin varit snabbare än de andra hästarna, och det var placebo som fick folk att tro att den någonsin har varit snabbare. Så en "bugg" som gjorde hästarna snabbare har över huvud taget inte existerat, enligt dem.

(Sen om man tror på SSO är ju en annan fråga)

Gabrielle Lionheart

Jag skaffade aldrig quarter hästen, för jag tyckte helt enkelt inte om den. Jag tycker inte om att de flesta hästar i sso ska vara snabbare än andra, så därför har jag bara alla gamla raserna, och kanske några nya. Men jag har inte köpt en endaste häst som är den minsta snabbare än en fjording eller lika snabb. jatet med den nya hästen är även en av anledningarna till att den inte står i mitt stall. Allt tjat om att ''alla hästar borde ha lika mycket röresler'' eller alla positiva som ''omg quartern är så j***a snabb!''
Jag håller mig åt det gamla hållet, jag tycker inte om att vara modern haha ^^ Quarter hästen är söt, men inget för mig. Om jag skulle behöva tävla inom dressyr hade jag kunnat tänka mig att köpa in quartern pga. deras trav som ser ut som piaff (för mig) men annars hade den ALDRIG platsat i familjen Lionheart :)

yohanna

jag spontan köpte den för att den var snabb och jag tkr det är synd den blev långsammare men who cares? det är ett spel liksom, jag har 5 hästar totalt och spelat i tre år. Jag köper inte hästar hur som helst som du kanske märker så för mig blir det bara en extra häst om jag inte alltid vill ha min favorit fjordingen ;D

Esther Silverstar

Första gången jag varit inne på din blogg och så ser jag gifs på Stephen Fry och Severus från AVPM/S? *Ner på knä och tillber*

Svar: Asså jag lever för mina gifs
Esmeralda Silverforce

Filippa Lightlake

Quater hästarna är inte lika snabba som fjordingarna var. Kan hända att dom är lite snabbare men inte som fjordingarna. Även fjordingarna har saktats ner mitt rekord på gallop banan är 24.47 och det tog jag med min level 15 fjording men jag kan inte komma upp i det längre kommer bara upp i 24,69 och mitt rekord med vanlig häst ( innan fjordingarna och min startis) var 24.75 .och dagens bästa och sånt ligger runt 24,70 på server 2 så det är ganska lika.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.