Chrome Pointer

Förvirring råder som vanligt

   Jag skriver ett prospekt över en kurs min chef på hästgården ska hålla i till hösten och försöker tolka hans handstil för att komma fram till vad jag ska ändra sedan jag skrev det från början i januari. Det är alltid så, så fort som något ska skrivas eller någon datormojäng ska ordnas så är det jag som liksom bara råkar hamna med grejerna framför mig.
 
   Det kanske inte är så roligt för er men roligare är väl att jag har börjat med frågestundsvideon. Ljudspåret är inspelat (har varit igång sedan tidigt idag, haha) så nu är det bara en väldig massa videoklippning kvar innan jag kan visa resultatet. Flera hade bett om att få se mig rida IRL så jag har rotat fram lite gamla filmer, hehe... det får ni la ha överseende med då ni väl ser dem, det är bara filmer som är några år gamla eftersom det enda nya jag har är från ett ridpass på "min" ungponny som var stark, bångstyrig och ställde sig och hoppade på bakbenen några gånger så det är inget fint man direkt vill visa upp x) Red som en kratta gjorde jag då också...
 
   Nejmen det var typ det, jag har nog inget roligare att dela med mig av förrän i morgon. Uppdatering är det ju då och jag ska kanske åka iväg och rida ^^ Risken finns alltså att jag inte langar in något förrän sent på kvällen i morgon :)


Alanis Moonstorm

Spännande! :D

ebba

Är allt bra nu esme?Det verkar som de på när du filmar på youtube*Jag har en fråga.

frågan:Hur skriver man in text i en video?

Svar: Materialet som kommer upp nu spelades in för två veckor sedan - som alltid, allt spelas in i förväg.
Text i videon beror på vilket program du använder. Jag gör min text som en bild i Photoshop och klistrar in bilden i videon sen, eftersom jag vill ha extra effekter på min text.
Esmeralda Silverforce

Ebba

Vad har du för dator?kan du filma hela gallerian hur det ser ut?(Alla våningar?)

Maggie Flowerlee

Åhhh Guud har alltid velat se dig rida irel! Men du? Jobbar du på vedbände ridläger? Jag vet att den kanske är lite personlig men om du vill får du gärna svara på den👌

Svar: Nej, jag har aldrig varit på Vedbände! Tror dock att mina chefer är typ-bekanta med den/de som driver stället ^^
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee

Och Du Ian svara på min mejl ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.