Chrome Pointer

Fjord i kvällsljus (och angående YouTube)

   Esme och Pichu
 
   För er som ser mina videor på YouTube vill jag bara varna om att jag kommer få svårt att få upp nya videor framöver, eftersom jag nu kommer spendera helger på hästgården innan dess sommarridläger sätter igång. Under sommaren kommer jag jobba där under tre veckor, dessutom, vilket kommer leda till låg aktivitet från mig överlag. Det blir dock troligen min sista sommar där och jag tänker njuta av den mellan allt hårt arbete.
   Just nu, dock, blir det inte mer än en video per dag (möjligt med undantaget om jag hinner klart med min Q&A-video) fram tills att jag kan spela in nya videor igen. Kan hända att det blir några videolösa dagar, men jag tror folket överlever, eh? (Tror dock det kommer synas på mina inkomster, haha)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.