Chrome Pointer

Ett helt nytt Moorland

   Så, nu är det här. Borta är de dassiga väggarna och tråkiga byggställningarna och framför oss har vi istället familjen Moorlands vackra gård. Den nya ryktesfraktionen med Bobcatklubben som jag förväntat mig har jag än inte sett något av, men mycket annat har hänt. Inte bara är stallet ombyggt, men karaktärerna i området har också fått sig ett lyft. Både Tan och Loretta ser mycket äldre ut nu, och deras hela squad av Bobcattjejer är utökad och uppiffad. Desstom har Jenna, liksom alla andra stallföreståndare med samma utseende runt om i Jorvik, blivit rejält uppdaterad. Och har ni märkt att alla uppdaterade NPC's blinkar? Helt strålande! Thomas Moorland tillhör dem, men han ser inte så mycket annorlunda ut än vanligt.
   Esme och Melody ~ Har tyvärr inte mye till bra bilder eftersom det var så pass mycket folk...
 
   Okej, förutom det så har Conrads smedja blivit mycket mer hemtrevlig jämfört med det gamla skjulet det en gång var (och ingen tycks komma ihåg att han heter MARSDEEN, inte Maarsden? Det är felstavat i vartenda uppdrag han är med i numera) och Mrs. Holdsworths hus är också omgjort. Det ser riktigt trevligt ut! Sen är det också en textur på låga stenmurar som är omgjorda, och det ser sjukt bra ut; dock används samma modell/textur runt om i hela Jorvik och det ser faktiskt lite skumt ut i GåD.
 
 
 
 
 
   Jag tycker att uppdateringen var välbehövd och dessutom var den snygg. Tänk att komma som ny spelare och nästan vilja vända i dörren för att det första man ser är byggställningar jämte grådassiga och trasiga stallväggar? Nä, jag tror att man får ett bättre första intryck av spelet nu :)
   Vad tycker ni om allt det nya?
 
   Uppdragen pratar vi om en annan dag! ^^


Stephanie Diamondfall

Är det bara jag eller var Tan väldigt snobbig, hon brukar väl vara jättesnäll eller är det bara jag?

Wilma Ponylund

Tycker jag med. Nue det nästan så att Loretta e den snälla och den elaka e tan O.o det brukar ju vara tvärtom.

Rebecca Spiderburg

Tycker grafiken är fin.. men avskyr gubbarnas nya utseendé..

Rännan Blåbro

Jag gillade verkligen uppdateringen! Moorland blev så himla fint nu :P Säger som en kompis sa, tycker de ska ta och uppgradera Fort Pinta när de endå håller på x') Hela Silverglade vore inte fel haha! Jag gillar faktiskt NPC-ernas nya utseende, många har fått ett utseende som matchar mer deras givna ålder (som att Jenna är vuxen och ser mer vuxen ut nu än innan). Omgivningen gör mer än vad vi tror för spelupplevelsen!

tiffany bluewood

jag verkligen älskar hur dom ändrat ml stallet, känns mer hemtrevligt ut och funderar faktiskt på att flytta dit.
man får ju alltid hoppats att dom gör fler såna här uppdateringar, tycker som vissa andra att fp behöver fixas till :)

Ava Nightroad

Jag tycker att det blev väldigt fint! Tyvärr så buggade Moorlands championat, men bara för mig verkade det som, jag fick starta ca 10 sekunder efter resten av startfältet :(
Allt i Moorland verkar att ha fått starkare färger, det ser nästan ut som en naturlig posteffekt. Och som vi vet så älskar SSO sina posteffekter!

Gabrielle Northstar

Säger som Stephanie, har inget minne av att Tan var sådär fruktansvärt otrevlig förut?
Hon och Loretta låter som två bortskämda tonåringar, vilket känns konstigt nu när de ser ut att vara 25+.
Renovering var annars toppen, de får gärna fortsätta renovera resten av spelet ;)

Ava Nightroad

Och Conrad's efternamn verkar ha precis som du sa gått från engelskt till danskt ^^

Daisy Longhall

Tror SSO-teamet har gjort NPC:erna äldre eftersom dem har varit med i spelet i 2-3 år!

Fiona Underland

Jag har ännu inte varit inne i spelet efter uppdateringen, men enligt bilderna ser det ganska fint ut. Dock är skarpheten alldeles för mycket för mina ögon och mitt huvud. Om miljön verkligen numera är så skarp som dina bilder visar, kommer jag knappt att spela något p.g.a. huvudvärken som jag då får. :/
Jag tycker dock att det är JÄTTEKUL att de har uppdaterat ML:s huvudbyggnad. Byggnades utseende är jättevackert. :)

Elvira Dragonstreet

GÅD blev nu nästan Gyllene-med-gröna-murar åsarnas dal haha! Men allt annat blev jätte fint! Det känns lite som att de håller på att uppdatera hela Jorvik fast tar det lite i taget, efter som murarna, staketen och vissa tunnor ändrades över hela Jorvik. Men det ska bli spännande och se om det händer mer sånna här uppdateringar!!

Wilma Ponylund

Tycker dem ska ändra firegrov när dem ändå håller på ;) det e ju så tråkigt och brunt och har nästan inga detalier alls :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.