Chrome Pointer

~

   Esme och Corinne
 
   Jag vet inte vad ni tycker om att jag har börjat lägga till en kort bildbeskrivning till mina morgonbilder, men jag tänker att det blir lite lättare för er att ha koll på mina hästar på så vis. Då finns det aldrig någon tvekan om vilken spelare hästen tillhör och dessutom kan man få ett grepp om hästen; kan tänka mig att man annars inte har en tanke på vad flera av mina hästar heter, särskilt inte de som syns mindre ofta!


Alanis Moonstorm

Jag tycker definitivt att det är trevligt att veta!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.