Chrome Pointer

En kvarts engelsk mil (och en kvarts minut)

   Den nya hästen som kommer till SSO härnäst är den berömda Quarterhästen! Inte nog med att amerikanarna får sin favorit till spelet, men denna nya häst har helt nya animationer och förutom att den vilar ett bakben då den står still så viftar den på öronen (går att se om man tittar supernoga), tuggar förnöjt, betar, och, dessutom, blinkar.
 
 
   Förutom att vara revolutionerande för SSO så är det här hästen som är snabbast i världen på att springa en kvarts engelsk mil (därav namnet Quarterhäst) och den visas här upp på ungefär en kvarts minut. Lämpligt.
 
   Förutom denna häst (som kommer inköpas till mitt stall; en till Esme och en till Penny c; ) så tillkännages det lite härliga nya funktioner som manikyr (jag kommer lätt börja använda fingerlösa handskar framöver!), möjlighet att byta ansiktsform på sin karaktär (inget för mig, men jag vet att många har längtat ett något sånt här!), och, dessutom, en välförtjänt ombyggnad gällande stallet där vi alla tog våra första, stapplande steg i SOuth New Jorvik County. Yes folks, Moorlandstallet får sig ett lyft. Jag älskar den nya designen, lika väl som jag tycker väldigt mycket om tanken på dessa nya hästar. (Bilder får ni inte av mig; ni får kika på SSO's nyhetssida själva c; )
 
   Förutom dessa finfina grejer så är det denna vecka påsk, och idag är det även första april. Håll utkik efter den magiska kaninen :D
 
   Vad tycker ni? Berätta alla era tankar om dessa nya grejer!






Felle

Tycker den såg rätt ful ut haha x)

Stephanie Diamondfall

Tycker den ser lite "borta" ut men otroligt söt. Den kommer direkt landa i mitt stall när den kommer.

Matilda Southtree

Giraffhästar^^
Hoppas animationerna kommer till alla andra raser sen me ;D

Sofie Dolphinknight

Jag älskar animationerna men hästarna ser lite ut som de från årstidsryttarna :/

lina

många säger att hästen är ett aprilskämt för att den är så 'ful' att den omöjligt kan vara något som verkligen ska släppas... men tvivlar på det. enda aprilskämtet var väl energisparandet?

Svar: Va trist, tror de verkligen det? Det finns ju inte en chans att en så här välarbetad häst bara är ett aprilskämt!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Hoppas verkligen inte att det är ett aprilskämt. Det är inte ssos stil att göra något sådant. Deras andra skämt har varit uppenbara och något att skratta åt. Skulle bli sjukt besviken på sso om det var ett skämt.

GArnokslaktaren

Jag var helst säker på att den där videon var ett aprilskämt, men sen fick jag reda på att den faktiskt skulle se ut som en giraff, och att video var seriös.

Amanda Rainwood

Alltså, helt sjukt underbara animationer! Bara att quartern blinkade gjorde så fruktansvärt mycket så det finns inte. Waah, längtar! :D Tycker dock att det är sjukt tråkigt att folk klagar så mycket som de gör, liksom hallå - HÄSTEN RÖR SIG!! DEN SER INTE UT SOM EN STENDÖD KO! Vad finns det att klaga på liksom? owo

Svar: Hahah det där låter närmare min reaktion x) Tycker folk har varit riktigt negativa!
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Förutom den långa halsen så är det fin :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.