Chrome Pointer

Dötrött

   Oh dear, jag är helt körd och jag känner en massa måsten som rullar upp över veckan... mycket är roligt, men det jag stressar mest över är YouTube-kanalen. Är oklar på vad som pågår med flera uppdrag på SSO, gäller de plöstligt bara under en-två veckor? Det är det jag är lite oroad för, i övrigt känner jag att jag kan låta kanalen vara i en vecka till.
 
   I helgen har jag jobbat som ungdomsledare på ridläger. Jag trodde att det skulle bli min sista gång med den gruppen (som min chef sa - "jävla roligt att du har fått jobb men det är förjävligt att du trivs för jag har dig hellre här") men då de åkt visade det sig att jag ska ha dem en gång till i mitten av maj. Det känns iaf som att man gör ett bra jobb; då jag sa till barnen att det var min sista gång med dem hördes en flod av "nej vi vill att du jobbar varje gång vi är här" och det är väl det bästa kvittot man kan få, eller hur?
   Den här veckan händer en massa IRL-grejer så jag blir nog lite frånvarande härifrån, hehe. Tanken är att det blir bio med Siri en dag, jag ska följa med en kollega till hennes häst och rida den någon dag och på torsdag kväll eller fredag morgon åker jag tillbaka till ridlägergården där jag ska spendera helgen ensam med elva hästar och två hundar. Jag fick "bara" rida en gång den här helgen så jag ser fram emot mer ridning då, haha ^^
 
   Tyvärr har jag inte mer att komma med som är av intresse för er just nu - eller jo, har ni sett att SSO har en YouTube-tävling just nu? (Folk har reagerat på att en screenshot från en av mina speed edits användes av spelet för att göra reklam för tävlingen men de har frågat mig om tillstånd så det är inget att oroa sig om) Ladda upp en speed edit som är SSO-relaterat på YouTube och lägg till taggen #SSOSpeedEdits i videons titel för att tävla om en ritplatta! Kom också ihåg att enbart använda er av eget material, jag har sett en fräck stöld då en tjej laddade upp en video som är gjord av en av mina kompisar och försökte delta med den... Usch och fy för stölder!
   Hursom, tävlingen avslutas i morgon så om ni inte har deltagit än, passa på och gör det idag!


Alanis Moonstorm

Lade upp ett bidrag till Youtube-tävlingen men när man söker på det så hittar man den inte :/ Så är orolig över att jag gjorde den i onödan. Men sågår det när ens youtubekanal är död, då dyker man inte upp när en söks på.

Svar: Asså YouTube är så himla dumt då det kommer till sökningarna, de fungerar ju typ inte som de ska :/
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Vet du om man måste lägga upp en film när man redigerar den eller räcker det att bara lägga ut resultatet?

Svar: Jag tror att hela poängen är att filma redigeringsprocessen, eftersom resultatet ska visas i en YouTube-video :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.