Chrome Pointer

Det bästa med att spela SSO en gång till-

   -är att det finns så många uppdrag som är riktigt, riktigt roliga och som man helt har glömt bort. Kom igen, jag har spelat sedan 2011, vissa grejer har man helt hunnit förtränga!
 
   Den här stunden är från Del 72 av Pennys äventyr!
 
   Okej, det finns uppdrag som man inte är lika tagg på (jag har undvikt Karl Franz och Sunfieldgården i två veckor nu, mest för att jag behöver mental styrka för att ta itu med en restaurang + x antal hönor), men... ändå. Härliga spel. Verkligen.
 
   Igår kom jag btw upp i hela 2500 prenumeranter på YouTube. Sjukt. Tack, rätt och slätt.


Allison Goldknight

Tydligen har du och jag väldigt lika röster. När jag har suttit på mitt rum och kollat på dina ride throughs så kommer nästan alltid pappa in och frågar vem jag pratar med^^ sen spelade jag in min röst en gång (för ett annat syfte) och då tyckte jag också att våra röster liknade varandra xD lite kul grej, hela världen kan ju inte ha olika röster :P

Svar: Haha vad knas x)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Det är lite roligt, för om man tittar på en av murstolparna bakom Felix i Silvergladebyn så kan man se den där lilla trästatyn stå där. Rätt så häftig detalj!

Svar: Haha ja det är kul med såna detaljer, det är ju likadant med husdjuren man delar ut till personer runt om i Jorvik, och tekniskt sett är det ju samma grej då man får piffa upp Vingården med blommor :)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Önskar att jag oclså kunde få spela om. Det skulle vara kul att återuppleva allt. Jag skulle tänka så olika än vad jag gjorde då. Men det räcker för mig att kolla pp när du spelar ☺

Cassandra Watersmith

Hej!

Jag har laddat ned FRAPS och då så kom det typ fram en ruta där jag valde Starstable Online. Men nu så går det bara att fota i det spelet och jag vill fota i andra, men jag vet inte hur man gör. Skulle du kunna förklara?

Svar: Har tyvärr inte en aning, jag har laddat ner Fraps fyra olika gånger och har aldrig behövt fylla i något om när eller hur det ska gå igång... det har bara fungerat rakt av så länge som programmet är igång.
Esmeralda Silverforce

Malin Queenstorm

Det är väldigt kul att spela igen spelet en gång till, jag började för ett tag sedan men tappade lusten. I början är uppdragen ganska uttråkande. Hästarna är även så långsamma.

Svar: Om man lägger ner mycket tid på att levla i början slipper man det värsta av det långsamma ^^
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Det var liksom när jag installerade det så kom det fram en ruta där det stod typ massa pogram och då valde jag Starstable Online. Men det kanske bara går att fota i ett spel om man har gratisversionen.

Svar: Nej, det ska gå att fota i allt oavsett vilken version man använder. Tycker nog att du ska ominstallera.
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Jag ska testa det ikväll, tack för hjälpen iallafall :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.