Chrome Pointer

Coolt va?

   Hur coolt är inte det här? Såg videon igår kväll och tyckte att jag behövde dela med mig av den, det är ju jättehäftigt!
 


yohanna

alltså jag började nästan gråta, vet inte varför men fyfan vad coolt.

Svar: Detsamma här haha, sista tre tonerna och ögonen bara svämmade över
Esmeralda Silverforce

Bella Flowerrock

Sååååå coolt!!!

Ella crazydotter

Alltså om man ska rida western, då ska man fan ha en sådan häst!

Sofie Dolphinknight

Blev väldigt fascinerad av den sista ryggningen när hon inte ens tog i tygeln. Har alltid velat rida western c:

Wilma Ponylund

Det såg så sjukt gulligt ut när hästen backade *-*. Och sen tänkte på om det där var en quarter? För isåfall så har ju sso lyckats väldigt bra med galoppen (den snabbaste) för den hade ju typ samma snabba steg och örona bakåt xD

Juana

sååååå himla cooooooolt hur kan man göra sådär?! hon bara drog fram skänklarna och hästen backade, det är ju typ omöjligt!!! asså OGM!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.