Chrome Pointer

Åhå, nya hästar idag

   Jag är tagg; jag kommer köpa två stycken av de nya Quarterhästarna, nämligen ^^ Jag har färdiga namn och allting, ska bli himla kul det här!
 
   Hur gör ni; ska ni köpa en av de som kommer idag, eller väntar ni för att se om det kommer fler färger?






Stina graylee

Tror jag väntar tills alla mina hästar är i level 15. Är så dålig på att levla så jag får skylla mig själv över att jag inte redan har levlat klart de!

Rose

Jag lär nog köpa en idag. Gillar jag rasen och det kommer fler med snygga färger kanske det blir en till ^^

Bella Flowerrock

Jag kommer köpa en av hästarna idag, jag tror att jag kommer köpa den bruna eller den isabellfärgade. Vilka kommer du köpa?

Svar: Det du ^^
Esmeralda Silverforce

Lea Bravedaughter

Har inte råd haha :C

vilda wolfstar

jag ska köpa 2 av de idag! har alla hästisar i lvl 15 så det blir kul med den nya galoppen och annimeringen!!

ximena rainwater

jag har 2 hästar som ej är färdiglevlade för jag har varit otroligt lat så kommer inte köpa en innan de är klara :) sen hade jag gärna sett lite fler roliga färger också!

Bambi Deerheart

Jag vill vänta tills det kommer (om) det kommer nya färger. Men jag tror inte jag kommer kunna hålla mig. Det är ju så mycket nytt med denna hästen x) Så vi får se :) Kul ska det bli iallafall :D

Stephanie Friendnest

Jag ksk kmr köpa hästen idag, jag är en sån som nt orkar vänta (är väldigt slö med att spara...) Men den är ju söt.. ska försöka att välja mellan en ny arab elr Quarter... ;D

Cecilia Gladefield

Om jag blir lika kär i den svarta som jag tror så kommer jag nog att köpa den idag 😄 Annars så väntar jag tills fler färger kommer 😉

arabella dragonborn

jag tror jag ska köpa två, det beror på hur mycket dom kostar!

Emma

Jag hade tänkt att köpa den svarta med bläs :)

Svar: (Det är en stjärn ^^')
Esmeralda Silverforce

Emma

och strumpor

Emma

Aha, jag är så dålig på tecken ^^)

Wilma ponylund

Har inte råd 😢 om dom inte kommer kosta 300 sc 😂

ximena rainwater

tvingade min kille att köpa en på hans acc för jag inte har råd haha... sjukt fin häst!! men när man rider barbacka sitter man i luften :/ samt att jag tycker den korta galoppen är... så sjukt konstig. haha. snacka om en häst som går i uppförsbacke.

TYra

Asså borde inte köpa för jag har en häst som bara är i level 5 men tror inte att jag kommer kunna hålla mig hehe... Så den införskaffas nog idag:P

Alanis Moonstorm

Vill nog titta på dem först. Se dem in action så att säga.

Stephanie Diamondfall

Ahh, har sådan beslutsångest om vilken jag ska köpa.

Anna Westbaker

Ja, jag kommer garanterat köpa en idag, och om det kommer någon färg som jag blir alldeles, ja kär i, så köper jag den också.

Azkadellia

Väntar med att köpa, det kommer alltid nya färger efter några veckor. Brukar alltid köpa hästar när sso-teamet har gett oss nya färger, annars är jag rädd över att jag kommer ångra köpet av den nya familjen... men det kan vara otroligt svårt att vänta, hahah jag måste bita mig i handen för att låta bli att köpa xD

Sophia

jag köpte palominon och jag äälskar henne!
Quicktornado(som hon heter) är lätt min favorit häst!
dem är helt fantastiska :)

Gabrielle Northstar

Jag skulle vilja köpa den svarta, den är så grymt likt Agro från Shadow of the Colossus, men känner jag SSO rätt så släpper de 3 Quarterhästar till om någon vecka med ännu finare färger *kluven*.

Matilda Southtree

Ska köpa den svarta när min start är i lvl 15 ;D

Amanda Rainwood

Alltså, blev verkligen inte besviken! Så fruktansvärt charmig häst så jag dör lite här borta. Iallafall, köpte den bruna eftersom att de flesta verkar ha köpt isabellen och rappen, man vill ju inte va mainstream ;) Skämt åsido, någon av de två andra kommer förmodligen få flytta in i mitt stall. Idag. Heh.

Selma

Jag väntar på fler färger vill ha en grå som den gråa araben. Dessutom har jag inte råd xD

ylva snownose /nikki

väntar... :I

Andrea Bravestone

Väntar på andra färger ^^ Skulle vilja att det kom en vit eller någon annan fin färg :) Samtidigt måste jag levla mina andra hästar innan jag köper en till.

Jättefina hästar Esme!

Hedvig Moonforce

Asså jag har inte råd,och dessutom inte star rider just nu. SÅÅÅÅÅ störande! PS. jag älskar alla färger på quartern

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.