Chrome Pointer

Var det videor ni var ute efter?

 
 
   Se den färdiga bilden i inlägget under det här!






Lilly Appelbaker

Asså Esme WOOOW! Du är helt fantastisk duktig, jag finner inga ord! Blir riktig inspirerad. Snyggt gjort! 👍👍👌👌

Svar: Tack så mycket Lilly!
Esmeralda Silverforce

Filippa Bigbear

vilken bra video!!!! <3<3<3 DU ÄR GRYM PÅ DET DU GÖR!!! (om jag hade ett pris för bästa redigerare skulle det gå till dig!!!)

Sofie Dolphinknight

Otroligt fin kropp hästen har, du gjorde skuggorna och musklerna på exakt rätt ställe! Sen undrar jag om du kan göra något annat än nån "normal" redigering, alltså t.ex att nån häst ligger ner eller vad vet jag? Duvet, en häst med en ryttare på kan bli riktigt fint, men det skulle va kul och se något annat, hoppas du tr detta rätt ;)

Svar: Jag förstår vad du menar, men det vill jag inte göra. Det är lite som det där "en magiker avslöjar aldrig sina knep" - vissa saker vill jag inte visa hur som helst :) Dessutom så redigerar jag på samma sätt på alla mina bilder så då visar jag bara upp de redigeringsprocesser som jag tycker är lätta att spela in. (Realtiden på den här var två timmar, men med pauser var det på fem-sex timmar - en mer avancerad (som den liggande hästen jag hade på min header i somras) skulle ta kanske sexton timmar. Det är så himla mycket krångligare att redigera om man ska spela in hela processen dessutom!)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Esme, du är helt amazing!!!

Sofie Dolphinknight

Okej, tack för svaret!

Cornelia Sweetbell

Esme! Du målar / redigerar såååååå himla bra! *w* Du gjorde mig intresserad att börja måla :3 Så nu är jag på min väg att bli lika bra som duuh *w* Hoppas jag :o <3

Anastasia Eastforest

Hej Esme! Har en fråga, jag undrar varför man har rosa i bakgrunden som du hade? de kanske är något privat men de har jag typ alltid undrat (:
Jättefin bild btw!
// Sia

Svar: Det är för att jag ska se om det blir hål eller liknande i redigeringen - om jag hade redigerat min vita Arwen på en vit bakgrund hade jag inte sett om jag hade missat att sudda bort delar av redigeringen utanför min lineart och jag hade inte sett om det blivit håligheter i det jag målade :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.