Chrome Pointer

Vad tycker ni om JA?

   Nu i onsdags fick vi ju veta att bandet JA ska få in sin musik i SSO. Jag är skeptisk - hur mycket av den riktiga världen kan vi lägga in i SSO innan det blir alldeles för mycket?
 
   Vad tycker ni om att JA's musik kommer till spelet? Jag vill väldigt gärna veta om ni är positivt eller negativt inställda till den saken.


Nadia Moonnight

Jag tycker att det är jätteroligt att deras musik kommer till spelet!

Eline westlord

Tycker inte det är så roligt. Starstable ska vara ett fantasispel men de har börjat bli mer .. Verklighet. Vi har ju redan Reed Kessler och Tobbe. Vad kommer sen? Justin bieber? Fredrik Reinfeldt ? Tycker starstable börjar bli för verkligt faktiskt

Alicia Starnight

Hade ju hellre haft någon Star Academy musik eller band. Och jag håller med ovan, vad kommer sen, Justin bieber eller hahah.

Alanis Moonstorm

Jag bryr mig inte så mycket egentligen. Sålänge de inte involverar sig med stora företag utan håller sig till mindre aktörer så ser jag inget egentligt problem. Det blir en symbios där de kan hjälpa varandra. Sedan om de aktörer de beblandar sig med gör tvivelaktiga saker så är det viktigt att SSO är tydliga med att ta avstånd från detta. I detta fall har SSO behövt en uppdatering av musiken i Discot. De har inte tid/kunskap/annan anledning att göra det själva. JA behöver publicitet och SSO behöver ny musik. De skaffar en överenskommelse som gör att JA får publicitet i samband med spelet och SSO får använda tre av deras låtar till Discot. Hur övriga bestämmelser i överenskommelsen ser ut vet jag inte.

Mina största farhågor med JA Official är att deras musik inte har något återlyssningsvärde och att de sjunger. Vi ska få tre låtar till discot. Tre låtar. Om dessa kommer gå på repeat om och om igen, samma tre låtar, samma sångtexter, i sju timmar varje fredag och lördag så kommer vi bli galna. Man ledsnar på sångtexter mycket snabbare än man ledsnar på en melodislinga/ett beat.

Alanis Moonstorm

Som Alicia kommenterade ovan: Jag hade hellre sett införandet av några Star Academy låtar i discots arsenal. Det skulle knyta an till Lisas karriär så fint.

Tuva Skyfall

Alltså, jag är ganska kluven här. På ett sätt är jag verkligen urless på det entoniga dunkandet i discot, men jag kan också erkänna att jag inte tyckte att deras låt "Caroline" (den hette så va?) var någon höjdare. Och precis som dig och många andra andra oroar jag mig för att det blir för mycket verklighet involverat i spelet. Så länge det håller sig till påhittade företag, som G.E.D är det lugnt, men som de ovan skriver; kommer det gå överstyr och plötsligt sätta in Justin B i DJ båset? Eller Stefan som vill styra i Jarlaheim?

Jag är kluven. Jag gillar inte den känslan. Isch.

Sabrina Eastforest

Håller med Alicia skulle vara roligare med Star academy musik, det passar bättre i spelet eftersom det är mer relaterat än några tonåringar från youtube. Jag hade aldrig hört talats om dem xD

Adalyn snowburg

Jag är negativt inställt på det. För det första så är dom alldeles för bubbelgum pop pojkband för att jag ska gilla dom och jag tycker dom borde hittat på några egna figurer som att till exempel kunde dom skapat ett fantasi band som kunde spela skönhetssalongernas låtar eller star academys. Jag vet att jag glider iväg lite för lång men tänk om kevin, brittany,kyomi (och vi har ju lisa nu) skulle komma och spela som ett band, oj vad roligt det skulle vara eller vad tyvker du esme?

Wirre Weris Drake

Jag är lite kluven kring det där, det är ju roligt att vi får annan musik på discot men jag är av nån anledning lite emot att ta in omvärlden i spelet.

Emmy

Jag har redigerat en bild på Dragonmane som jag har skickat till din hotmail :)

Svar: Jag är bortrest och har ingen bra tillgång till internet men jag kollar så fort som jag kommer hem igen :D
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Har ingen åsikt om det, det är väl lite kul ;)

April Goldfall

Jag kunde inte bry mig mindre eftersom jag aldrig lyssnar på musiken på discot, jag försöker undvika FP på discodagar pga buggen att musiken hoppar igång hela tiden när det är disco och jag tål verkligen inte den xD

Capucine Papapoulos

Jag tycker det är jättetråkigt. De borde satsa på viktiga saker, sånt som vi faktiskt vill ha, istället. Som Jorvik City t.e.x, brukar säga att vi vill ha JC, inte JA. Själv har jag aldrig ens ljudet på när jag spelar så jag kommer inte ens märka något, känns bara som riktigt slöseri med dyrbar tid.

Mandy A

Är inget direkt "FAN", men allt är bättre än det vi har nu O_o

Fripp

Hmm kanske inte så kul... Sso ska ju vara ett fantasy spel inte ett med massa pers som finns i irl... Dissar detta lite...

Mary Northwood

Njaa, jag är lite skeptisk... SSO blir för verklighetstroget, och dessutom så tycker jag inte om JA:s låtar så mycket... Jag håller med Capucine. Helt enkelt slöseri med tid och pengar.

Genevieve Nightbard

Jag är kluven. Som någon skrev på facebook "I did not pay to promote someones music" Det är inte min direkta åsikt, men det ligger något i det. Jag gillar att Jorvik är en egen värld, vi slipper ganska mycket som händer IRL t ex. Detta blir bara ... nej. Tobbe och Reed skulle vara lite speciella och typ "wow, verkliga människor?" men det funkade liksom för att de ändå är inom hästvärlden. Men ett pojkband? eller, ja, duo då. Tack men nej tack. Dessutom gillar jag inte deras musik, haha! Nej, men jag skulle hellre se något jorvikianskt där. Jag tycker inte riktigt JA har något att Jorvik att göra. MEN å andra sidan suger discomusiken som den är och JA kanske visar sig passa in mycket bättre? Jag kan alltid ha fel. Jag menar, vi får fyra karaktärer baserade på kända människor, tre av dem på kort tid, var slutar det?

Garnokslaktaren

Deras nyhetsinlägg om att JA kommer till SSO är vad som irriterade mig lite. Av alla deras andra nyheter under de senaste åren så var det överlägset det som det har stått mest text om. Det kändes lite som en billig reklamkampanj, och väldigt mycket som att det smörade för JA. De pratar om hur duktiga de är, att man borde följa dem på "sociala medier" och hur många visningar de har på Youtube och om hur uppskattade de är. Har nog känt mig mer okej om de inte gjorde en så stor grej av det; är JA det viktigaste som har hänt SSO, eller?

Utöver det så tycker jag att det är tråkigt i sig när kändisar kommer till SSO. En stor del av charmen är att SSO är ett fantasy-spel, där vi utforskar en spännande värld och går på äventyr. Under det den senaste tiden så har det börjat kännas mer och mer som att de vill ta en helt annan rikting än vad jag personligen har lust att se.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.