Chrome Pointer

Sjunker djupare i redigeringsträsket

   Det är verkligen riktigt svårt att redigera hästar åt andra då man själv inte har tillgång till att fota hästen. Både igår och idag har jag fått leta runt i Globalchatten för att hitta människor med de hästar jag behövde använda och just nu känner jag mig lite halvt uppgiven för jag måste nog in igen och ta nya bilder av den här hästen... får inte till ansiktet alls. Jag har visserligen valt att arbeta med en svår vinkel, men ibland fastnar man väldigt mycket i den visionen man har då man börjar med arbetet...
 
 


Lea Bravedaughter

Om du vill så kan jag skicka några bilder på den hästen?
Har den som start häst så :)

Svar: Tack så mycket, men jag tror jag lyckades lösa det hela :) Tack ändå!
Esmeralda Silverforce

Lea Bravedaughter

Så bra :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.