Chrome Pointer

Serverbyte

   Som några av er kanske vet så går det nu för vissa spelare att byta server. För oss på Air Star och Marshmallow Cloud är det dock ingen större skillnad - eller rättare sagt, Marsmallow Cloud verkar vara full för jag får upp ett meddelande där det står att jag inte kan byta server. Om det fortfarande går att byta till Air Star vet jag inte just nu.
 
   Jag kommer hursom inte byta server, för jag älskar Air Star. Tänk vad som händer om man byter server?
 
   - Alla människor på din vänlista försvinner huxflux
   - Du kan inte längre vara kvar i din klubb om du byter server
   - Risken verkar finnas att du inte kan byta tillbaka hur som helst...
 
   Tänk på det!
   Jag skulle dock inte ha något emot att ha en extra spelarkaraktär på en annan server (t ex Marshmallow Cloud, men jag skulle gärna spela på en engelskspråkig server någon gång), men jag har inte pengar nog för att hålla uppe ett till SR-konto. Om jag dock får tillgång till ett nytt nybörjarkonto med SR någon gång tänkte jag spela in en Let's Play (alltså en Ride Through) av SSO ^^






Wirre Weris Drake

Det är Lifetime medlemmar som kan testa funktionen just nu, går allt bra kommer dom att släppa funktionen snart :)

Svar: Men jag är ju lifetime och kan ändå inte byta? xP
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Jag har ett konto på den amerikanska servern, tror att amerikanarna faktiskt har 4 servrar, för klockan var exakt samma sk för alla där^^ Men det är jättejobbigt på den servern, man får inte skriva nånting, sen bråkar folk typ helatiden också cx

Sofia Diamondnight

(HAR INGENTING ATT GÖRA MED INLÄGGET MEN VEM BRYR SIG)

Har du tänkt på en sak? När man precis har kommit in på sso för första gången, du vet när man pratar med Justin, så säger han såhär:
"Där borta ser du 'BLABLABLA', som kommer vara din häst över sommaren. Ta *HONOM* på en kort ridtur så... blabla" Det vill säga att ALLAS starthästar är hingstar/valacker. Jag pratade med en kompis om detta och hon sa 'Jamen det är väl inte så konstigt för alla ödesryttarinnorna har ju hingstar/valacker så då borde väl vi också ha det?' Det jag jag aldrig tänkt på.. x) Vet inte varför jag sa det men det är som en lite 'fun fact' cx

April Goldfall

Men va? När hände detta? O.o Jag har totalt missat det x)

Daphne Dragonheart

Koden nickelodeon ger 15 dagars SR^^

Moa Ponyforest

Jag bytte faktiskt server cx Jag vet inte varför men jag kände för att prova något nytt ^^ Så nu är jag på Air Star cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.