Chrome Pointer

SA eller JA

En sak som jag tidigare har tänkt på är möjligheten med Star Academy-musik i SSO. Det är dock en sån grej som jag helt hade glömt att ta upp, men i flera kommentarer idag nämndes den saken igen. Jag började skriva ett inlägg på ämnet, men BloggEsse-appen spunkar sönder med iOS8 så allt låste sig på telefonen... Och försvann.

Jag är alltså på hästgården igen och är antagligen hemma på typ tisdag. Till dess kommer tidsinställda - och i morgon händer något som jag tror att många av er uppskattar. Lunchtid i morgon!


Mandy

1a
Varför sparas aldrig mitt namn fast jag kryssat i kom ihåg mig

Mandy

Och såååeeh vill jag bara säga att så fort du är inloggad har jag chocktillstånd att jag är vän med dig... Euuhm... Ja. Så är det.

Mandy

Och såååeeh vill jag bara säga att så fort du är inloggad har jag chocktillstånd att jag är vän med dig... Euuhm... Ja. Så är det.

Sofie Dolphinknight

Åhh "Spotlight" skulle sitta perfekt på discot :D

Matilda Sunknight

Åh tisdag, det händer något speciellt för mig då. Min FÖDELSEDAG!!! Em......eh.....ja...hejdå

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.