Chrome Pointer

Redigeringsdag

   Räknar med att bli klar med minst en redigering idag. Jag har samlat på mig lite olika referensbilder för att kunna göra vinnarredigeringarna så bra som möjligt - jag är verkligen värdelös då det kommer till rörelsemönster, jag måste ha något att titta på. Trav är ju enklaste gångarten, där vet man ju alltid var man har benen på djuret... Men även om man själv inte använder referensbilder så är det jättebra att söka på internet efter hästbilder, för man kan verkligen hitta inspiration då man ser en riktigt snygg häst eller en vinkel man kanske inte tänkt på själv.
 
   Igår köpte jag Corinne, som ni kanske lade märke till. Den vita Tinkerhästen har funnits i tankarna i princip sedan jag köpte Clark i somras och det känns verkligen rätt med denna urcoola häst! Idag ska jag ta en massa bilder på henne, så fiiiiin ♥
   Ska förstås uppdatera min header samt inlägget "Mina hästar" (som är ett av de mest visade inläggen jag har här på bloggen - populärast är Masterposten med alla redigeringar) under dagen, det har jag inte glömt. Sen har jag lite planer för Jorvikipedia, problemet är bara att det är så grymt mycket så jag vet inte ens vad jag ska börja med...


Sofie Dolphinknight

Esme, får jag göra din bloggutmaning om SSO på instagram? Jag taggar dig och säger att du har gjort den såklart (om jag får göra den) :)

Svar: Absolut!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.