Chrome Pointer

Olivia Wolfstorm

 
 
   Sista redigeringen klar! Denna tillhör nu Olivia Wolfstorm (@the_breyer_geek), som bad om en bild där hon hoppade sin starthäst utan utrustning och utan händer. Jag hade jätteproblem med ryttaren, men är i helhet nöjd ^^
 
   Planen är att inom snar framtid hålla en sån här tävling på bloggen, så om ni är intresserade av att vinna en redigeirng får ni hålla utkik :)


Lea Bravedaughter

Oh Yes!
Måste fundera på vad jag vill ha ..
Hmm Hmm.....
JAG LÄNGTAR :D

lillymoon

jag lånar bilden-. hästen är jätte fin, ly

Svar: Bilden är menad enbart åt Olivia Wolfstorm och därmed har ingen annan rätt att använda bilden.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.