Chrome Pointer

Massa förberedelser

   Jag åker iväg igen i morgon så jag har gjort en massa tidsinställda inlägg idag, haha. Inte bara tidsinställda, det har blivit lite planering för framöver och jag tror att det ligger i mångas intresse att hålla koll på bloggen över helgen ^^
 
   Det var faktiskt en sak som jag totalt hade missat, och som jag inte kom ihåg innan jag såg det nämnas på Lotties blogg - på nästa fredag, den tredje oktober, blir SSO hela tre år gammalt. Sanslöst! Den femte oktober har jag spelat spelet i tre år... Hur har det här gått till liksom, här sitter jag tre år senare och är lika djupt nere i träsket som alltid...
   Men, med den informationen i bakhuvudet så är det ju inte alls konstigt om det blir en större, spännande uppdatering nästa vecka. Jag tror vi kan förvänta oss någon ny jubileumsutrustning, fyrverkerier, kanske dekorationer runt om i Jorvik. Men vad mer? Jag tror nämligen inte att det är allt... (Ja, jag minns fortfarande det här med musiken, tack)
 
   Nyfiken är man hursomhelst! Vid det här laget vet man ju att nästan vad som helst kan hända i Jorvik...
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.