Chrome Pointer

Jennifer Starrock

 
   Full upplösning nedan:
 
   Jennifer Starrock var en av vinnarna i min Instagram-tävling och här är hennes önskade redigering! Gå till hennes blogg HÄR och glöm inte att följa hennes Insta-konto @jenniferstarrock!
 
   (Att min logga inte är med är en engångsgrej - just de här tre redigeringarna i tävlingen är inte för mig och därför tycker jag inte att loggan platsar där!)


April Goldfall

Wow *-* Sjukt snyggt! :D

Emma Shortroad

Riktigt snyggt gjort, men det får mig att tänka på Merida och Angus från Brave :D

Svar: Jag tänkte på exakt samma sak då jag läste Jennifers önskemål för det var i princip det hon önskade sig (svart Shirehäst med vita tecken, snabb galopp i tät skog, ryttare som är på väg att avfyra en pil), så det var det hon fick :)
Esmeralda Silverforce

Emma Shortroad

Åh men det var ju rätt så roligt att se att vi tänkte exakt likadant :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.