Chrome Pointer

Inläggslöst

   Dels har jag inte direkt något att skriva om, dels har jag en massa saker som jag kutar runt och gör hemma. Återigen - ni får alltid jättegärna komma med förslag på inlägg. Även om det tar tid för just era förslag att dyka upp så hamnar alla som en idé i utkastet för att skrivas då inspirationen finns!
 
 






Sofie Dolphinknight

asså that moment när jag går i på din blogg endast 1 minut efter ditt inlägg släpptes, så coolt! Men nu till idéer/förslag på inlägg: Just nu blev jag också idélös, men jag vill jättejättegärna höra mer om ss-spelen och ssl ;) Sen kanske önskemål, beröm sso eller vad vet jag? Du kan också köra lite modetips, t.ex. "om man har en väldigt glansig häst är det superfint med lite naturella svarta o vita kläder" (eller nu tycker ju jag så också men aja) Sen gillar jag de där lite mer ärliga inläggen också. Nu blir detta en väldigt rörig kommentar, woops, men hoppas mina idéer kommer till nytta ;)

Sofie Dolphinknight

åh Esme, jag vill tilläga en grej: får jag registrera mig på jorvikipedia eller måste jag ha blivit godkänd av dig först?

Svar: Vem som helst får registrera sig :)
Esmeralda Silverforce

Luna Friendstreet

Hellu Esme! Hoppas inspirationen kommer tillbax snart! Du kan kanske skriva om ridpass, din vardag i SSO och det är otroligt roligt att se dina redigeringar! De är så fina!:)
//Luna

Svar: Tack så mycket för förslagen, det var väldigt snällt av dig, men jag kan nämna direkt att jag har aldrig skrivit ett ridpass-inlägg och det kommer jag heller aldrig göra, eftersom det inte känns rätt varken för mig eller för den här bloggen - tack ändå :)
Esmeralda Silverforce

Filippa Bigbear

Hej jag skulle tycka det var kul med fler redigerings videor och har lite idéer om det behövs: Som någon sorts spansk ridning, frihetsdressyr eller något galet :)

Filippa Catwood

Redigerings videor, irl stuff, mer lär dig photoshop, hur du ritar din lineart (eller vad det heter), typ dina favoritoutfits, likheter mellan de ss, sso, ssl & sa, olika detaljer i spelen du vill prata om, ideer till sso, ris och ros, tävlingar, frågestund, fanfiction, mer om andra hästspel (eller andra spel), recensioner, mm.
Ojoj, nu blev listan väldigt lång, men hoppas du kommer på något nu :))

Svar: Tack så mycket för dina många (och väldigt inspirationsgivande!) förslag - men har du idéer på vad du vill se i Lär dig Photoshop? Jag vill nämligen utöka den kursen men kan inte riktigt få grepp om vad jag borde ta upp... xP
Esmeralda Silverforce

Filippa Catwood

Hmm, jag vet inte riktigt... Kanske mer tips på penslar? Eller hur du gör lineart? Hur man kan hitta inpseration till redigeringar? Kanske inte har med Photoshop att göra, men har ändå (eller endå?) en del i det hela :) (tycker jag) Vill också passa på att fråga om du har sett The Big Bang Theory säsong 7? x) Godnatt för min del!

Svar: Tack så mycket - och nej, jag har nog inte sett säsong 7... numera tittar jag endast på TBBT då det väl råkar dyka upp på tvn, men jag har halvt koll på vad som händer i serien tack vare Tumblr xP
Esmeralda Silverforce

Jennifer Starrock

Några "fina" failbilder du har råkat fotat i ett inlägg skulle vara roligt! Älskar dina redigeringsvideor så fler av dom skulle uppskattas :) Och några rubriker som typ "Mina favoritoutfits", "Några av de bästa bilder jag har tagit" eller "Fina ställen att fota på"

Lara Mcfield

Kikade igenom starstables forum och hittade lite gamla bilder som du redigerat. Kan du inte slänga upp alla dom i ett inlägg? Bara för att det hade varit kul att se :)

Svar: Utmärkt idé, ska dra ihop något sådant då jag har tillgång till min dator igen ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.