Chrome Pointer

Ingen morgonbild -

   Däremot så kanske det blir några bilder om någon timme eller två. Fotade med Siri mitt i natten (efter att vi först stått och snackat med Emlan i typ en timme) och tanken är att bilderna ska redigeras lite. Vi får se hur det blir ^^


Charlotte Snowborn

Nu har du ju det perfekta tillfället att pröva en ljudbok till redigerandet =P

Svar: Haha x)
Esmeralda Silverforce

Matilda Sunknight

Jag är så trött på starstable just nu för att alla sso tävlingar är på fb eller typ instagram. Jag får inte ha fb än och det finns mer unga barn som inte kan delta i tävlingar som man kan vinna något av eller så. Varför har de inte tävlingarna på deras hemsida egentligen? Jag ville bara skriva av mig lite och så, jag tror jag säger hejdå nu.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.