Chrome Pointer

Idag händer mycket

   Styvsyrran fyller år och jag ska träffa min typ-brorsdotter för första gången. Jag har aldrig koll på datum - om jag hade haft det så hade jag ju inte avslutat Instagramtävlingen igår. Men jag har valt ut ca fem bidrag och ska komma fram till vilka jag kommer kunna göra allra bäst. Jag vill ju inte ge bort någon halvtaskig redigering, utan jag vill kunna göra det grymt bra på ett häftigt sätt!
 
   Ikväll tänkte jag köpa hem en ny häst... det blir Corinne som flyttar hem för jag är så avundsjuk på alla som rider runt på "henne" i spelet. Jag har dock inte än kommit fram till exakt vad hennes riktiga namn blir; jag har bara ena halvan klart för mig. Jag tänkte spela in en video på då jag redigerar hennes exteriörbild, så om allt går som planerat kommer det upp en sådan nån gång runt middagstid! Gaah, är så taggad på att få hem henne!
 
   På tal om videor så såg jag några Zoo Tycoon 2-videor förra veckan och jag blev så sjukt taggad på att försöka bygga något inspirerat av de videor jag såg. Jag har väldigt dålig fantasi då jag bygger i spelet och därför behöver jag verkligen se vad andra har gjort för att våga testa gränserna. Tänkte att om jag nu bygger ett sådant zoo där jag försöker ge lite mer så ska jag göra en Let's Play, då jag sitter och spelar i realtid och pratar lite. Det blir till nästa vecka isf, men jag tror verkligen att det blir av.
 
   Ooooch det var typ det jag hade att komma med just nu. Esme out!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.