Chrome Pointer

Höstkvällar

   Nu är det väldigt mörkt ute på kvällarna och jag vill bara påminna er om att inte glömma reflexer om ni är ute då mörkret faller. Om ni är ute och rider i mörkret är det minst lika viktigt, så att ni och era hästar syns!
   Glöm inte reflexerna, samt att klä er varmt på kvällarna!
 
   Klart att Corinne ska ha ett rosa reflextäcke! Eftersom hon har för mycket hovskägg för reflexdamasker får det bli små reflexband istället ^^
 
 
   På tal om något annat så har jag skrivit ett CV idag. Jag ska få ihop ett personligt brev och sen ska jag skicka iväg det till ett företag... Har fått ihop punkter att involvera i det personliga brevet med hjälp av världens bästa Månisbjörnis. Har inget intresse av att söka jobb egentligen, förutom till just det företaget. Tycker det är så underbart att vara fri till att kunna spendera tid på hästgården och jobba och rida där - hästar är drömmen!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.