Chrome Pointer

Hästplaner

   Jag sitter och funderar på en ny häst. Elsa är i lvl 12 och snart är det dags för en ny familjemedlem att flytta hem. Frågan är bara vem? Shari? Lance? Corinne? Supreme? Jag har ytterligare nästan tjugotalet namn på lager som skulle kunna passa olika hästar men just nu känns det som att Corinne ligger närmast hjärtat. Dock har Shari velat flytta hem väldigt länge nu, liksom Molly, och jag har en liten grabb som också väntar på en stallplats... Jobbigt det här D: Jag vill ha typ alla hästar som finns i spelet...
 
   Nu har jag bestämt mig för att börja "fodra upp" mina hästar också. De har haft röda humörgubbar hela sommaren eftersom jag aldrig varit hemma länge nog för att hålla dem på gott humör, och samma gäller nu. Nu tänker jag dock börja sköta om dem och köpa stallhjälp under de dagar jag är bortrest för jag pallar inte med att rida runt på ledsna hästar - det blir ju jättetråkigt att spela då hästarna är så himla långsamma! Och det blir ju inte mycket SC som går åt om man köper för tre dagar heller. Man får ju ändå mer Star Coins på kommande lördag!
   På tal om SC så finns det just nu ett erbjudande för alla LT-medlemmar - 3000 SC för 199kr. Jag har SC i femsiffrigt belopp så jag behöver verkligen inte köpa, sen är jag urfattig också... jag måste fortfarande åka nånstans och köpa ridbyxor nu då jag har börjat rida igen. Erbjudandet går iaf ut på måndag, så skynda skynda! (Det är ju verkligen ett värt erbjudande så om ni någonsin ska köpa SC är det nu!)
 
   Nä, nu ska jag försöka ta tag i redigeringen som jag har undvikt hela dagen. (Kan ju trösta mig med att jag istället har gjort alla lopp på Jorvik tillsammans med Elsa och därmed fått upp henne hela två nivåer, men ändå...)






Corinne Lionbridge

Ahahaha, kommer blir helt mindfuckad när jag läser Corinne i dina inlägg. Ser fram emot att se vilken pålle det är! ;)

Sofie Dolphinknight

Jag tycker Corinne låter som den bruna fransken

Corinne

Ta Corinne, bästa namnet ever ju ;) Heter Corinne IRL så ta Corinne ;)

Svar: Åååh, jag vill också ha ett så snyggt namn IRL xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.