Chrome Pointer

Fyrarna på Jorvik

 
 
   Var gång man kommer nära kusten kan man någonstans sikta en fyr. Fyrarna har aldrig varit en del av våra uppdrag, men har funnits där från dag ett. Varje natt lyser de upp för att leda skepp i hamn, varje morgon står de åter övergivna.
   Jag undrar om vi någonsin kommer få gå upp i någon av fyrarna, eller om vi någon gång får hjälpa en fyrvakt med något. Eftersom fyrarna alltid har funnits i spelet känns det nästan lite konstigt att de aldrig har fått ta plats på något sätt, anser jag. Jag tycker det vore kul om vi fick interagera mer med dessa nattliga ledsagare!


Athena Snowfall

Det har jag också tänkt på! Om det kommer uppdrag så hoppas jag att man typ får gå in i dem och starta dem eller något. Vore kul!

Dalma Suncake

Håller med! Men det som är lite mysigt och speciellt med både Star Stable och SSO är just att fyrarna alltid finns närvarande, och är en stor del av Jorvik, utan att för den sakens skull ta så mycket plats. Man kan inte gå in i dem, och knappt några uppdrag ges i anknytning till dem, men ändå finns de där och lyser på natten. Härlig och lite mystisk detalj i samtliga av spelen tycker jag, och verkligen en symbol för Jorvik! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.