Chrome Pointer

Förbygel

   Då jag för första gången på länge tog ut mina båda araber förra veckan tyckte jag att deras bogar så oerhört omarkerade ut - i synnerhet på min vita Arwen, som jag styrde ut i svart utrustning.
   Skulle det inte kunna vara supersnyggt med förbyglar i spelet? Tyvärr tror jag att de inte skulle se särskilt vettiga ut, för de skulle nog behöva röra sig tillsammans med hästen för att kunna fungera i dess rörelser. Vet inte om en brösta skulle funka bättre då?
   Jag har sett förbyglar i vissa hästspel tidigare (t ex My Horse And Me), men då är den påmålad direkt på hästen. Jag gillar realismen i utrustningen, så jag skulle gärna någon gång vilja se en förbygel som inte bara målas ovanpå hästen - men det kanske är en lika orealistisk dröm som en löpande martingal är i dagsläget? (Tänk hur en martingal skulle se ut, visst skulle det kunna bli jättecoolt men jag tror tyvärr inte att det är något som kommer fungera i hästspel i dagsläget... av lite olika anledningar.)
 
 
   Bara för sakens skull så kladdade jag väldigt snabbt på en förbygel då jag ändå satt och redigerade bilder.
 
 






Matilda Greenstone

Skulle vara kul om man kunde köpa dem, men skulle de målas på på hästen skulle jag bara bli irriterad för jag vill inte ha en förbygel där hela tiden ^^^

Svar: Näe målat på hästen vore verkligen inte snyggt i ett spel som det här...
Esmeralda Silverforce

Siri

På exempelvis Sims kan man ju ladda ner förbyglar och martingaler till sin häst, och det funkar super! Dock rör sig tyglarna inget alls på Sims så det blir ju lättare att göra martingaler då

Svar: Tänk om de skulle ändra på tyglarna i SSO? Jag tycker de flaxar liiiite mye ibland...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.