Chrome Pointer

En kamerafunktion åt folket!

   Jag som redigerar rätt mycket känner att jag är i desperat behov av en kamerafunktion. Att man väljer en kamera och POFF så är karaktären dolk åsså kan man fota det man vill, i mitt fall en bakgrund till mina redigeringar. Det finns en sjukt bra Facebooksida med bakgrunder, men de gånger som den inte kan erbjuda det man är ute efter blir det himla svårt. För den redigeringen jag håller på med just nu ska jag försöka klippa ihop tre olika bilder för att få fram en användbar bakgrund.
   Jag tror inte bara det är till redigeringar som en sådan funktion skulle vara praktisk. Många klubbar verkar vilja kunna ta foton med en massa människor på, right? Kanske vore något med en kamera då...
 
 
   Nejmen jag har inte tid att sitta här och ludda, jag har en redigering att ta tag i...


Jennifer Starrock

Har skrivit om detta på min blogg, men lite mer också. Hur najs vore det inte om man kunde se från ryttarens ögon? cx

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.