Chrome Pointer

Det var som jag trodde

   Jag har kikat in på uppdateringen och den fungerade precis så som jag trodde, fast smidigare än jag hade föreställt mig. Jag visste sedan innan att det här var på väg men visste inte hur lång tid det skulle ta, men funktionen funkar bättre än jag trodde då jag hörde om den. Chatten ser iaf mycket bättre ut nu, det kommer absolut bli lättare att se vem som skriver vad!
 
   Jag ska gå igenom allt lite noggrannare senare, men jag håller samtidigt på och trixar med min helt nya mobil - min gamla får nu gå i pension efter fyra års trogen tjänst och det var verkligen dags för en mobil som inte hänger sig stup i kvarten. Fokus ligger alltså på den nu ^^ (sen är det lite kaos eftersom jag helt hade glömt att jag väntade viktigt samtal så nu måste mobilen komma igång pronto, heh)






Zoe Mountainwater

En tanke som slog mig är att de skulle va kul om hästarna fick emotes. Typ som stegra, bocka (stav? :s) och så vidare, skulle va väldigt kul och nog väldigt uppskattat av dom som tycker om att fota i spelet! x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.