Chrome Pointer

Dagens uppdatering

   Till att börja med - ni måste nog läsa vad uppdateringen innehåller innan ni försöker tackla den här texten.
 
   Det här var en ganska konstig uppdatering av två anledningar:
  1. Man kunde logga in på servern innan uppdateringen ens dykt upp på nyhetssidan
  2. Musik...?
   Okej, missförstå mig inte, men jag blir lite rädd för att SSO ska sälja ut sig till människor och företag bara för att göra reklam. Vi har just nu två stycken riktiga personer i spelet, vilka är Tobbe Larsson och Reed Kessler (tre om man räknar Ed Field, men vi struntar i honom eftersom han är inom företaget), men vad gör de för nytta? Reed känns ju i dagsläget väldigt värdelös i spelet, för hon står bara där och har gett ut typ ett uppdrag någonsin. Tobbe ser åtminstone ut som Tobbe, och han gör ju något (i det här fallet ger ut råd som är alldeles för luddiga för att någon ska kunna ha riktig nytta av dem men ändå).
   Och ny musik av de här killarna, det kanske blir hur bra som helst - men det blir en liten orosknut i magen. Kommer det fortfarande vara SSO om den riktiga världen sammanfogas för mycket med spelet?
 
   Verkar dock som att nästa veckas uppdatering kommer ha lite att bjuda på, men som sagt, den där orosknuten i magen känns.
 
   Åter till spelet så är Hästmarknaden utanför Silvergladebyn fullsmockad. Asså det är nästan för många hästar. Bra, dåligt, jag vet inte. Jag vet dock att av denna nya uppdragsserie med Ferdinand (som är samma som alltid) så fick jag ca 50xp till Esme. Kommer jag fortsätta få xp av dem trots att jag är beundrad med Hästmarknaden? Drömmen om lvl 16 kommer närmare...
   Nya utrustningen - inget riktigt i min smak. Fast de bruna strykkapporna var rätt snygga...
   De nya hästarna har jag inte sett än men de ser fina ut att döma av bilden på hemsidan. Om jag någon gång köper en Nordis blir det nog den bruna av de nya.
 
   Nä, jag känner mig lite förvirrad. Faktiskt.


Emmy

Vet du vad det var för överraskning?
Det stod något om det på nyhetssidan...

Svar: Har inte hittat något!
Esmeralda Silverforce

Josefine Goldknight

Kan inte du lägga ut en bild på din XP rad? xD

Svar: Haha orkar inte x) Men har typ två-tre centimeter kvar på den :)
Esmeralda Silverforce

Josefine Goldknight

Men kan du inte ta en prt sc nästa gång du är inne bara xD

Cecilia Gladefield

Undrar om man kommer att höra de sjunga på riktigt när deras musik kommer? Jag skulle tycka att det skulle vara störtkul om de sjöng på "jorvikiska" istället xD hehe

Sofie Dolphinknight

strykkappor? ojojoj!

Svar: Asså det är benlindorna som är målade som strykkappor, inget jättestort xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.