Chrome Pointer

Till Sally Hawklord

 
   Sally Hawklord var en av vinnarna i redigeringstävlingen och denna redigering har jag gjort efter hennes önskemål! Hästen skulle ha haft en korpfjäder i manen, men den fick tyvärr gå bort eftersom den inte hade synts mot den mörka hästen i det här ljuset.
   Jag hoppas att du gillar redigeringen Sally, och den finns nu även på din mejl!


April Goldfall

Wow, riktigt häftig och bra gjort! :)

Sally hawklord

OMG! Den blev inte bra... Den blev superduperbra:D Du är värd miljoner tack asså tack tack tack tack:DDD

Rosalie

Hejsan :)
Jag tycker att du gör grymt fina redigeringar och jag undrar var du har köpt din ritplatta, och om du har nåt tips på typ någon bra man kan använda om man aldrig har arbetat ed ritplatta förut? Får inga bra resultat på Google xD Tack på förhand :)

Svar: Hej och tack! Jag kan absolut ingenting om ritplattor och fick min i present för många år sedan. Den har gått ur sortimentet nu så jag kan tyvärr inte hjälpa dig alls!
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Du gör väldigt snygga redigeringar, brukar pilla lite själv o PS och ritar på bamboo men de jag är nyfiken på din bild här är varför det är randigt/kantigt vid benen precis där de börjar? Hade du någon annan tanke bakom de eller råkade bara bli?

Svar: Jag förstår nog inte riktigt vad du menar, för jag ser inget... kan ju vara så att färgerna/ljuset ser annorlunda ut på en annan skärm, svarta hästar tycker jag det är svårare att redigera på eftersom jag ser så mörka färger väldigt illa...
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnight

Jaha, de har du nog rätt i. Sitter iofs inte vid den bästa laptopen, 3 år med pixelskador. För ser vid bakbenet att de är lite mönstrigt.
Jag får svårt att se när jag suttit för länge vid datorn ^^

Svar: Du kan absolut ha rätt i att redigeringen inte är felfri, jag har inte så väldigt hög ljusstyrka på min skärm så fel i färgerna kan ha slunkit förbi ^^
Esmeralda Silverforce

Lovisa Shortforest

Superfin tyckte jag! Annars kunde du ju haft en vit fjäder i manen. Men du är jätteduktig. c:

Svar: Jag ville inte lägga till en vit fjäder, eftersom hon inte hade önskat sig en sådan ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.