Chrome Pointer

På väääääg

Snart är jag ÄNTLIGEN i Stockholm och jag tänker spurta från tåget för att hinna med en tidig tunnelbana för att hinna med en tidig buss... Har en Instagrambild jag tänker lägga upp i SSO's nya taggar (kolla senaste bilden på deras Insta), den ni!
 
Svarar ofc på kommentarer och mejl då jag har tillgång till dator igen!
 
UPDATE: Med två minuter tillgodo spurtar Esme Silverforce ombord på bussen efter att ha kutat järnet över två tunnelbanestationer. Yaaay!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.