Chrome Pointer

...jag fattar inte

   Är det något fel på YouTube? Den säger hela tiden att min Horsez-video har fel format men det är EXAKT samma format som det varit på övriga 180 videor som redan ligger upp på min kanal... åh jag blir så arg och irriterad, här sitter man och jobbar arslet av sig åsså vägrar YouTube att samarbeta :(


Sabrina Eastforest

Det kan vara fel på yt eller kanske ditt internet? Testa att ladda upp imorn om det inte funkar kan du mejla supporten :)Hoppas det funkar vill gärna se :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.