Chrome Pointer

Åååh är det Halloween?

   Jag har helt tappat känsla för tid eftersom jag inte går i skolan längre, men nu insåg jag att det snart är Halloween! Visst innebär det att det måste bli en Halloween-uppdatering idag, då Halloween ofta firas länge på Jorvik? Jag har saknat min spindelgris jag hittade vid Bedrövade Dews förra året, haha...
 
   Om det inte blir Halloween tror jag det blir någon kort uppdragsserie eller något, kanske nya kläder om man har tur xP När kom det egentligen nya hästar sist, det kanske blir något sånt?
 
   I skrivande stund är SSO's hemsida nedstängd så man vet verkligen ingenting. Ska bli kul att se vad som faktiskt händer idag!


Daniela silentmoutain

frågar ganska mycket jag vet men hur mycket kostar photoshop cs6

Svar: Jag vet inte!
Esmeralda Silverforce

Camila Bluebear

Ohh ja, en halloween uppdatering låter troligt!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.