Chrome Pointer

Vad har jag nu gjort idag?

   Det var så många i veckan som frågade mig "varför deltar du inte i SSO's utlottning för att komma till kontoret", och jag försökte glida ur frågan genom att svara typ "jag har redan planer" - vilket var sant. Men jag sa ju aldrig vad planerna faktiskt handlade om, right?
 
   Esme Silverforce i sitt naturliga habitat - framför datorn
 
   JA, jag har idag varit på SSO's Östermalmskontor (och tror ni inte att jag gick vilse IGEN? Jag är ju helt hopplös!) och provspelat Dinodalen. Jag, Alice Winterbell samt de fem spelare som vann sina platser fick under närmare tre timmar göra uppdrag och utforska platsen till max. Och efter tre timmar har jag FORTFARANDE inte hunnit se varje skrymsle och vrå av det här stället!
 
   Jag har inga bilder att visa upp, men jag kan säga så här:
  • Ni kommer vilja spela med spelets musik. Den nykomponerade musiken är EPISK.
  • Ni kommer garanterat rida vilse femhundratrettioåtta gånger
  • Flera nya spännande karaktärer kommer dyka upp
  • Det finns ett par ställen som kommer få er att helt tappa hakan
  • Ni kommer bli slagna med häpnad innan ni ens har ridit ner i dalen
  • Ni som gillar genvägar kommer garanterat fastna väldigt många gånger innan ni lärt er området ordentligt - man tar inte genvägar obestraffat i Dinodalen! (Vilket jag tragiskt nog lärde mig den hårda vägen då jag fastnade totalt och var tvungen att börja om från Valedale... ugh)
  • Skelettet vi fick se i gårdagens trailer fick mig att nästan börja hoppa upp och ner av glädje. Det visade sig nämligen vara en av mina favoriter. (Vilket jag verkligen borde ha fattat efter att ha sett dess skalle, haha...)
 
   Vi fick var sitt mobilskal till iPhone5 (Hallelujah säger jag) och i paketet fanns ett skrivblock med Lisa och Starshine på framsidan, två Star Stable-stickers samt två rosa ballonger med Star Stable-loggan.
 
 
   Slutligen kan jag nämna att om ni har problem med att jag eller Alice var där utanför lottningen så är det något ni får ta upp med SSO direkt. Jag blev inbjuden, jag hade inte frågat/bett om att få komma förbi!






Emma

Hur ser man trailen?

Svar: Jag postade den i ett blogginlägg igår, annars går den att se både på YouTube och på SSO's nyhetssida :)
Esmeralda Silverforce

Nellie Greenvalley

Vilken härlig lördag du haft. Jag kan knappt vänta till onsdag. Dinodalen verkar jätte häftigt ❄️😃

Sofie Dolphinknight

4 dagar kvar, hur ska jag överleva? D: blev du inbjuden för att du känner de eller för att du har blivit igenkänd i spelet eller nått? ;)

Svar: Jag har inte en aning om varför! Antar att det till största delen är för att jag driver Jorvikipedia.
Esmeralda Silverforce

Sara Goldforce

På onsdag "smälter dem ner snön" för öppningen av Dinodalen! Önskar jag kunde vara med... Men är inte SR :( Hur som helst hoppas jag att du lägger ut en massa bilder därifrån!

Rose

Nu förstår jag varför du var så sugen på att lördag skulle komma XD
Men får man fråga om du har någon aning om hur de andra hästarna påverkas i spelet? Blir dom allmänt segare eller?

Svar: Jag provade faktiskt inte själv! Min "starthäst" blev ju en nordis och jag köpte ytterligare en, men jag tjuvkikade lite på Cecilia Gladefield intill mig och jag såg att högst upp på hennes skärm syntes en ljusblå snöflinga, som jag gissar menar "oy, din häst diggar inte kylan" eller något. Hade inte så mycket att jämföra fart med eftersom jag själv red runt på en nordis i lvl 1!
Esmeralda Silverforce

Sasha Winternight

Vet inte om du får svara på detta men fanns det något nytt stall i dalen?

Svar: Jag vet inte heller om jag får svara på det, haha x) du får se på onsdag :)
Esmeralda Silverforce

Magdalena Starland

Vad får man i Goodiebagsen?❤️❤️ Jag var inte där så jag vill gärna veta!

Svar: Det här inlägget är typ två år gammalt, så det är nog inte särskilt relevant idag...
Esmeralda Silverforce

Molly :(

Asså.. Jag går in på sso"s hemsida ingen trailer, på Youtube ingen trailer! Skojar du?!

Molly :)

Haha!!! Trodde den skulle göra om dinodalen så det stog dag: Lördag så jag trodde DU menade idag 2016 lördagen den 11 xD så jag såg fel.. Lol

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.