Chrome Pointer

Uppdateringen är redan uppe!

   Halloween-grejerna är fortfarande kvar - kommer vi få nya chanser med äppelhinkarna undrar jag dock? Jag tror inte att jag fick en fefilt...? Eller jag har jättedålig koll, jag vet att jag glömde ta hinkarna en dag och nästa dag var det bara hästmat i alla hinkar. Jag har två spöken kvar men jag pallar inte jaga efter dem, jag har ändå inget behov av att fylla ut min ryggsäck med mer café-grejer. Skulle det inte vara underbart om ryggsäcken hade två flikar - en flik för mat och en flik för uppdragsgrejer/utrustning? Just för att man inte kan flytta maten till sadelkammaren och min ryggsäck börjar bli sjukt full med cafégrejer.
 
   Det finns nya mössor och skor - mössa har jag inget behov av för jag är ett stort fan av ridhjälmar, men däremot ska jag titta på de utlovade stövlarna. Esme Silverforce fruktar kylan och tänker klä sig väldigt varmt inför den stundande utflykten till Nordpolen Dinodalen!
Ny mössa eller ny sko, vad ska man välja månntro??
   Bilden är från SSO's nyhetssida - jag börjar nästan bli lite tagg på den där nordisen, den är ju faktiskt grymt söt...
 
   I övrigt - uppdrag med Säkerhetsvakten, som antagligen ger lite xp (och vi spelare älskar ju xp) och JA har dragit vidare. Jag lär inte få slippa dem ändå - radion på jobbet är alltid påslagen och alltid inställd på P4 Sörmland. Häromveckan då jag stod och mockade sköt jag en halvmeter upp i luften och var ungefär "WHUT-varför-spelas-SSO-på-radion?!" - Ehm, ja, det var JA. Caroline gick på radion. Och har spelats typ en gång om dagen efter det. Känns sjukt skumt, haha... undrar om de fortfarande spelar den där? Jag ska jobba i helgen så jag får se då antar jag xP
 
   Dessutom, ny sneak peek från Dinodalen! Känner ni igen vår vilsne ballongresande?
Vi har sett honom förr och vi kommer se han igen...
 
   Om man följer SSO på Instagram dyker det upp nya bilder lite då och då. Kontot har inte uppdaterats så jättteofta men just nu kommer det bilder med några dagars mellanrum, vilket är asnice - klart att man alltid vill se vad som pågår bakom kulisserna!
 
 
   Jag hade hoppats på en tjuvkik på kommande hästrasen, för jag är så himla taggad. Jag är 99% säker på att min nästa häst blir av den rasen men jag vill se hur de ser ut och vilken känsla man får av dem... Men, ibland har det ju kommit tjuvkikar på fredagar så om vi har tur kanske man får en hint senare i veckan? Om inte annat borde vi ju absolut få se något nästa vecka, hoppas jag!






Amanda Rainwood

Köp nordisen, tror inte att du kommer att ångra dig! Jag äger den, tycker att den är så charmig och söt med den där bläsen. Jag har apropå dinodalskläder redan gjort en outfit som jag ska ha på mig in dit haha. Spelnörd? NO SHIT haha. x) Är dock lite osäker på jackan har valt ut (den är inte i riktigt samma röda nyans som schabraket. Katastrof!!)

Svar: Jag tror den får hamna på min Vill-ha-lista, jag har två hästar som ligger oerhört högt i prio först :D Haha du får väl spåna runt i SSO Database efter en jacka med exakt rätt nyans? x)
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Fefilten fanns i hinken hos steve igår!

Svar: AAARGH du skojar, jag måste ha missat att ta den då? Nästa vecka it is, jag fick fetränset igen idag!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.