Chrome Pointer

Torsdag på SIHS

   Hade igår en grym dag med mina bästa vänner, som alltid då vi är ute på hästshower. Inte kommer det bli sämre nästa gång jag ska på SIHS, för det blir redan på lördag med bästaste Siri!
 
   Vi gick till mässan egentligen direkt då den öppnade och spånade runt. Jag visste vad jag skulle ha så jag hade inte direkt bråttom, men jag blev ändå SSO's första kund för dagen! Jag köpte alltså Life Time Star Rider som ska användas till min nya Ride Through och fick dessutom en goodie bag! Dessa finns det dock begränsat av så risken finns att de tar slut.
   Det fanns inga gratiskoder den här gången, annars hade jag självklart sett till att få med mig några att lotta ut.
 
   Goodie bagen består av en rosa påse med Star Stable-loggan, och inuti den finns ett klistermärke (har dock redan några sådana från tidigare besök), en keps och en t-shirt (yeeeeeees) med Star Stable-loggan på framsidan. ÄNTLIGEEEEEN! Var tvungen att prova tröjan direkt då jag kom hem och den sitter perfekt, avgudar den redan hahaha... God Jul-kortet innehåller inte mer än koden jag fick då jag köpte Star Rider. EDIT: Var lite för trött då jag skrev det här så jag missade att det fanns fler saker i påsen! Två till stickers (med Star Stable-loggan), tre ballonger samt en magnet med loggan på.
   Sorry, påsen smälter in lite i påslakanet... och sorry för kass mobilbild dessutom hehe
 
   Jag ska som sagt tillbaka till SIHS på lördag och jag ska köpa lite smågrejer (typ hårprydnader - tror flera av er kan känna igen mig för mina hårprydnader!) men annars hänger jag gärna i närheten av SSO's monter :) Vore kul att träffa några andra spelare! Jag kommer självklart passa på att använda t-shirten, smygreklam är alltid bra... ;)






Mandy Applepie

Jag ska dit på lördag också! Men jag vet inte hur du ser ut xD

Camilla

Jag kommer kanske, mycket möjligt komma till SIHS på söndag morgon! Men vet du om sso kommer vara där då? Kommer du det?

Svar: SSO står kvar vid Horse1's monter även på söndag men jag kommer bara vara där på lördagen :)
Esmeralda Silverforce

Tyra

Ååhhh, kan du inte köpa Life-time till maaaaj:(!!?? Hahahahha! Nejmen asså avgudar din blogg! Så underbar!

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Lovisa underlee

Kostar dom sakerna pengar? Ska dit idag (lördag) Så jag vill veta om jag ska ha med mig pengar haha

Svar: Jag gissar att man får påsen om man handlar något, men jag vet inte.
Esmeralda Silverforce

Alina

Fin blogg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.