Chrome Pointer

O häftiga plats

   Dinodalen kanske inte har så mycket att erbjuda i dagsläget efter att man har slutfört de tillgängliga uppdragen, men visst är det en makalös plats? Jag tycket också att musiken tillför otroligt mycket, jag blir nästan tårögd då jag hör den! Och det märks att området är häftigt då jag som avskydde Vinterryttaren och aldrig har gillat snö alls prisar det så högt det går, haha ~
 
 
   Jag har dock kommit fram till att Ash får vila från området ett tag. Mina ögon pallar inte ljust grå pålle mot vit bakgrund, haha...






Ronja McKnight

Hälsade SHRK från dig fast du inte svarade ^^ Mirijam o Monica hälsar så hjärtligt tillbaka, du kan läsa lite på min blogg.

Svar: Haha va jo, jag svarade ju dig sist du kommenterade? x) Men tack, härligt att du var där :D
Esmeralda Silverforce

April pinehill

ESME
Har du nånsin spelat en serie hästspel från springdale där spelen "hovar längs kusten", "höga berg och djupa dalar" och "över stock och sten" ingår? Skulle va jääätte kul om du kunde spela dem och filma, dock vet jag ej hur lätt de är att få ta i dem eftersom de släpptes 2009 tror jag. Dessutom påmminer spelen mycket om starstable så det kanske blir lite tråkigt eftersom det är så likt, men kolla upp dom iallafall om du inte hört om dem :D

Svar: Jag har inte spelat dem än, men många har bett om att få se dem och jag har tack vare bloggläsare och videotittare fått tag i alla fyra spelen. Kommer spela in dem då det finns både tid och lust!
Esmeralda Silverforce

My Bluebell

själv har jag bara en helt vit häst att springa runt i dinodalen med... :3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.